Hello November!

ZAKÁLY VIKI: Egyszeregy – Gábriel-duológia

Várható megjelenés: 2016. november 09.

Kiadó: Libri Kiadó

Oldalszám: 336 oldal

 

Van egy srác, akit bármikor felhívhatsz. Egy srác, akinek sok lány tudja a számát, aki egyetlen éjszakára a Tiéd lehet, és egyszeriben megváltozik az életed. Tudja, ki vagy, mit szeretsz, hová tartasz. Szigorú szabályokat kell betartanod, ha vele akarsz lenni. Soha többé nem találkozhattok, nem hív, nem válaszol, egyszerűen eltűnik az életedből. Egyetlenegyszer lesz csak a Tiéd. De teljesen soha nem kaphatod meg.
Liza, egy női magazin újságíró gyakornokaként próbál boldogulni, de a vérmes főszerkesztőasszony mindent megtesz, hogy megkeserítse a napjait. Egyedül segítőkész kollégájára, Barnira számíthat, akinek mindig kisírhatja magát. A sármos ex, Adrián újra feltűnik a lány életében, de csak szerelmi pótléknak tartja Lizát, aki így sem tud ellenállni neki…
Amikor a lány egy riport kapcsán felhívja azt a bizonyos számot, és találkozik a titokzatos Gábriellel, tudja, hogy nagyobb a tét, mint holmi újságírói babér. Mindketten súlyos titkot őriznek, mindketten kaptak már halálos sebet, és mindkettőjüknek szüksége van arra, amit a másik adhat… csak egy a gond, az éjszaka véget ér, és soha többé nem találkozhatnak. Vagy mégis?
Zakály Viktória a nagy sikerű Szívritmuszavar és Hanna örök fiatal írónője legújabb regényében egy izgalmas városi legenda nyomába ered: vajon tényleg megválthatja az életedet valaki, akivel csak egyetlenegyszer találkozol? És lehet belőle örök szerelem

Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

1258089_2

 

LUCY KEATING: Dreamology – Álomgyár

Várható megjelenés: 2016. november 09.

Kiadó: Maxim Könyvkiadó

Oldalszám: 304 oldal

Alice, mióta csak az eszét tudja, Maxről álmodik. Minden nap, elalvás után bejárják a világot, egzotikus helyekre utaznak, beszöknek a Louvre-be, vagy épp egy piramis tetején piknikeznek. És az ezernyi mesés kaland során egymásba szeretnek. De ez mind csak álom… Max ugyanis nem létezik. Legalábbis a lány ezt hiszi…
Alice édesapjával Bostonba költözik, és amikor belép új iskolájában az osztályba, Maxszel találja magát szemben. De a valóság más, mint Alice fantáziájában. A fiú kimért, és ráadásul van barátnője. És az ismerkedés korántsem olyan tökéletes, mint azt a lány remélte.
Amikor pedig kiderül, hogy Max álmai is régóta Alice-ről szólnak, a képzelet és a valóság egyre inkább kezd összemosódni. Úgy tűnik, véget kell vetniük a közös fantáziáknak, ezért mindent megtesznek, hogy kiderítsék a rejtélyes közös látomások okait.
De annak, aki álmában lesz szerelmes, elég-e valaha is a valóság?

„Aranyos, fantasztikus románc rokonszenves szereplőkkel és szeretetteljes leírásokkal Boston nevezetességeiről… Keating különösen jól adja vissza az álmok szürreális jellegét.”
School Library Journal

„Kacagtató, szívet melengető, modern szerelmes regény. A szerző az álom és a valóság keskeny határán egyensúlyoz.”
VOYA

„Szerelem sokadik látásra. Lapról lapra kedvesebb és elragadóbb ez a történet. Álmodni sem lehetne szebbet.”
Goodreads

„Alice mulatságos, csípős nyelvű hősnő, akit az olvasók szívesen elkísérnek kanyargós útján az álmok és a valóság között.”
Amazon

„Az egész könyv olyan, mint egy színes, vicces álom: egyszarvúak, szivárványok és sok vattacukor. Ugyanakkor egy vágy a szerelem után, ami nagyon is valóságos.”
Barnes and Noble

1266329_2

 

NICHOLAS SPARKS: Válaszúton

Várható megjelenés: 2016. november 10.

Kiadó: General Press Kft.

Oldalszám: 280 oldal

 

A jóképű, biztos egzisztenciával rendelkező Travis Parker megrögzött agglegény: szabadidejében vízi sportoknak hódol, a barátaival találkozik, vagy éppen a nagyvilágban utazgat. Első látásra úgy tűnik, könnyedén veszi az életet – és a nőket is: elég gyakran váltogatja a barátnőit. Egy nap azonban új lakó költözik a szomszédos házba, a fiatal és csinos Gabby. A nő sok mindenben az ellentéte, de a párkapcsolatok terén biztosan különböznek egymástól: alig várja, hogy a barátja feleségül kérje, és családot alapítsanak. Travis és Gabby az életmódjuk miatt azonban nehezen férnek meg egymás mellett. A nő egy kimerítő hét után úgy dönt, rendreutasítja az éjszaka hangosan zenét hallgató szomszédját. Dühösen átmegy hozzá, hogy leteremtse, de minden másként alakul, mint ahogy eltervezte…
Nicholas Sparks (Engem láss!, Mindig van holnap, Eltékozolt évek) megható, ugyanakkor elgondolkodtató regényében egy sorsdöntő kérdés előtt álló ember lelki küzdelméről olvashatunk, akinek arra kell megtalálnia a választ, hogy meddig hajlandó elmenni a szeretet nevében.

1270831_2

 

SARAH LOTZ: A negyedik nap

Várható megjelenés: 2016. november 11.

Kiadó: Kulinária Kiadó Kft.

 

Készen állsz egy hajóútra a pokolba?
Az utasokkal teli óceánjáró békésen szeli a vizeket a Mexikói öbölben. De a negyedik napon egy rejtélyes meghibásodás miatt leáll a hajtómű, nincs áram, még a távközlési eszközök csődöt mondanak. Nemsokára fogytán az étel és a gyógyszerek. Amikor eldugulnak a mosdók, kitör a norovírus járvány.
Néhányan látni vélnek egy kisfiút a folyosón, miközben ez kifejezetten felnőtteknek szervezett nyaralás. A hajón utazó, népszerű médium jövendölései pedig egyre valóságosabbá válnak.
Az utasok abban bíznak, a segítségükre sietnek. Mert jönnie kell a segítségnek, igaz? Csak éppen nem érkezik.
Isten hozott az őrület fedélzetén!

„Sarah Lotz könyveit mindenkinek el kell olvasnia!” – Stephen King

„Mesterien felépített thriller. Végig fokozódik benne a feszültség, egészen a meghökkentő, elgondolkodtató és szokatlan végkifejletig.” – The Guardian

„Őrült sztori. Az első lapokon beszippant, és egyre gyorsuló iramban hajszol magával. Letehetetlen.” – Daily Express

„Éjjel égve kellett hagynom a lámpát, miután elolvastam. Metszően okos regény.” – Scotland on Sunday

1274752_2

 

NICOLE CHRISTIE: Falling for the Ghost of You – Érzéki csalódás

Várható megjelenés: 2016. november 11.

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ

 

„Egyszer már megégette magát; vállalja-e újra a kockázatot?
A tizenhét éves Violet Mercer arra tér haza Hawaii-on töltött nyári vakációjából, hogy a barátja megcsalja egy barátnőjével. És ha ez önmagában nem volna elég pocsék dolog, az anyja hozzámegy egy férfihoz, akivel csak nemrég ismerkedtek meg.

A dolgok még kínosabbra fordulnak, amikor Violet találkozik az új, gazdag mostohaapjával és annak fantasztikusan jóképű fiával ­ aki előtt éppen aznap járatta le magát! Zane O’Connor szexi és elbűvölő… és egyáltalán nem Violet súlycsoportja. Őt látva Violet azt is elfelejti, hogy az exe egyáltalán létezik. De soha nem lehet esélye nála… igaz?

Vajon túléli-e a szerelem az igazságot?

Dobd fel vele a napod!”

1274733_2

 

LIKÓ MARCELL (GÉCZI JÁNOS SZERK.): Énekelt és el nem énekelt dalok

Várható megjelenés: 2016. november 14.

Kiadó: Athenaeum Kiadó

Oldalszám: 96 oldal

 

Panellét, apa – anya játszmák, elárvultság, élvezetek.
Mintha csak erről szólnának a Vad Fruttik szövegei, holott a dalokat kedvelők ennél sokkal többről, más korosztályos élményekről is beszámolnak.
Likó Marcell (1979) dalszövegei elsősorban énekhangra készültek, s bennük ott az az idő, amely az olvasó életideje is.

1270354_2

 

LAKATOS LEVENTE: Szigor II. – A pillangók ébredése

Várható megjelenés: 2016. november 15.

Kiadó: Libri Kiadó

 

Liza szinte összeroppan kényszer szülte kapcsolatának béklyói alatt.
Az aranykalitka egyre szűkebb számára, a boldogság lehetőségétől is megfosztottan semmire sem vágyik jobban, mint hogy visszakapja szabadságát. Az összeomlás peremén egyensúlyozva egy botrányos éjszakát követően úgy dönt, hogy külföldre utazik.
A kormánypárt új szóvivője, Szentesy Igor veszélyesen mélyre merül a politikai hazugságok feneketlen tengerében. A férfi, a válófélben lévő elnök jobbkezeként számtalan külföldi útra hivatalos, ami éppen kapóra jön a számára: idegen nők ágyában hajszolt élvezetekkel vesz elégtételt darabokra tört szívéért.
A politikai érdekek által szétválasztott páros útjai egy görögországi este keresztezik egymást. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat szít vagy ezúttal kegyelmet gyakorol felettük a sors?
A kétszeres Aranykönyv-díjas Lakatos Levente hatalmas sikernek örvendő Szigor című regénytrilógiának második kötetében érdek és érzelem ismét összecsap.

Arcpirító erotika és gyilkos hatalmi játszmák csipetnyi humorral megszórva – lépj be Szigor világába!

1262235_2

 

TÓTH-BERTÓK ESZTER: Amolyan lépcsőházi, szerelmes

Várható megjelenés: 2016. november 15.

Kiadó: Álomgyár Kiadó

Oldalszám: 256 oldal

 

„Beletörődtem a sorsba. Az öröklétbe. Hogy ennyi ideig tart, míg elengedlek, hogy tiltakozásom hiábavaló, egy önámítás. Lelkem gyötrelme. Terelni próbálom gondolataimat, de minden irányban te vagy. A szőke hajad lengén a szélben, szoknyád is tartja a ritmust, és lépteid nyomán zeng a dallam. Innen tudom, hol jársz. Melyik lépcsőfokot taposod, átkelsz-e értem a sáros utcán, vagy félreáll utadból a világ, hiszen felismerte, amit én nem mertem ez idáig: itt nincs megállás.”

Létezik olyan szerelem, mely örökké tart? Ami nem múlik el akkor sem, ha már rég véget ért a kapcsolat. Lehet tiszta szívből szeretni valakit, akit évek óta nem láttál? Élhetsz teljes életet úgy, hogy a másik feled nélkül képtelen vagy boldog lenni?
Tóth-Bertók Eszter regénye e kérdésekre keresi a választ, és egy olyan pár életébe enged bepillantást, akik mérhetetlenül, lehetetlen módon szeretik egymást. Így vagy úgy, de örökre.

1275118_2

 

JULIANNE DONALDSON: Blackmoore

Várható megjelenés: 2016. november 18.

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ

 

„Julianne Donaldson klasszikus szerelmi története vibrál a fojtott feszültségtől, miközben a szereplők féltőn óvják a titkaikat és a szívüket…” (Deseret News)

Kate Worthington jól tudja, hogy soha nem mehet feleségül kiszemeltjéhez, ezért elhatározza, Indiába utazik, hogy megzabolázza nyughatatlan lelkét, és megszabaduljon kellemetlen családjától. Kotnyeles édesanyjának azonban más tervei vannak. Az asszony alkut köt Kate-tel: elutazhat Indiába, de csak akkor, ha egymás után három házassági ajánlatra is nemet mond.
Kate, hogy teljesítse a megállapodást, az impozáns Blackmoore-i kastélyba utazik, és kedves gyerekkori pajtásához, Henry Delafieldhez fordul segítségért.
Ám ha szívügyekről van szó, nincs helye alkudozásnak, és a legalaposabb tervek is dugába dőlhetnek. A zord, szeles észak-angliai partvidéken Kate végül kénytelen szembenézni az igazsággal, amit még saját maga előtt is titkolt.
Lehet, hogy éppen az a házassági ajánlat szabadítja meg a szenvedéseitől, amit feltett szándéka elutasítani?
Az 1820-as években játszódó Blackmoore igazi romantikus regény, egy fiatal nő magával ragadó története, aki komoly áldozatok árán tanulja meg, hogy a szívére kell hallgatnia.”

1272462_2

 

CARRIE COOPER: A szemtanú

Várható megjelenés: 2016. november 20.

Kiadó: Álomgyár Kiadó

Oldalszám: 416 oldal

Ki ne várná repesve, hogy beteljesíthesse gyermekkori vágyát?

Hogy kiszakadva a hétköznapok egyhangúságából végre nekivághasson egy kalandos világ körüli útnak?

Lili Green izgatottan készül a régóta szervezett utazásra. Összekészített csomagokkal és új élmények reményével vág bele az indulás előtti utolsó munkanapjába. Ám egy pillanat alatt minden a feje tetejére áll, amikor Lili egy bűncselekmény szemtanújává válik, és ezáltal egy bérgyilkos céltáblájának közepére kerül. A teljesen félresiklott utazás pedig immár nem a szép emlékek gyűjtéséről, hanem az életben maradásról szól.

Carrie Cooper kalanddal, érzelemmel, humorral és váratlan fordulatokkal teli története során végigizgulhatjuk, hogy egy teljesen hétköznapi lány mit tesz olyan cseppet sem mindennapi helyzetek sodrásában, amelyek végérvényesen megváltoztatják az életét.

1275268_2

 

 

Mia Asher: Laza erkölcsök

Várható megjelenés: 2016 november 25

Kiadó: MŰVELT NÉP KÖNYVKIADÓ KFT

Eladom a lelkem, de nem érdekel.

A szerelem önző

A nevem Blaire.
Én vagyok a rosszlány.
A másik nő.
Aki végül sosem kapja meg a pasit.

Én bukom a gazdag pasikra.
A kurva.
A gyökértelen.
Akit imádtok gyűlölni.

Én is utálom magam
Mindenkinek van egy története.

Készen álltok az enyémre?

tn6_b288981

 

AMY EWING: A fehér rózsa (The Jewel-sorozat 2. rész)

Várható megjelenés: 2016. november 28.

Kiadó: Maxim Könyvkiadó

Amy Ewing első könyvének lenyűgöző és megkapó folytatásában Violetnek muszáj szembenéznie félelmeivel, és harcolni az elnyomás, a kegyetlen bánásmód ellen saját magáért és társaiért.

1266303_2

 

MADELEINE ROUX: Sanctum – A rejtélyes társulat (Asylum-sorozat 2. rész)

Várható megjelenés: 2016. november 28.

Kiadó: Maxim Könyvkiadó

Oldalszám: 352 oldal

 

Dan, Abby és Jordan olyan dolgokat élt át a New Hampshire Egyetem nyári táborában, ami egy életre szóló traumát jelentett mindhármuknak. Ez az élmény rányomja bélyegét Abby és Dan kibontakozó szerelmére is. Mindannyian próbálnak túljutni a gyötrelmes emlékeken, de a múlt még mindig kísérti őket.
Bármennyire is szeretnének továbblépni, rengeteg megválaszolatlan kérdés maradt, és valaki eltökélten igyekszik fenntartani bennük a rettegést azzal, hogy titokzatos fotókat küld nekik egykori vándorcirkuszi jelenetekről. Úgy tűnik, az egyetlen esélyük, hogy megszabaduljanak a nyomasztó érzéseiktől, ha visszatérnek Camfordba, a New Hampshire Egyetemre, és feltárják a Brookline elmegyógyintézet múltját, valamint magyarázatot találnak Daniel Crowford igazgató őrült kísérleteire.
Megérkezésük után rádöbbennek, hogy a fotók létező helyszíneket ábrázolnak, sőt, az egyetemi kampusz területén hosszú évek óta most először állítanak fel egy hasonló vándorcirkuszt. Dan és barátai saját maguk fedezik fel a várost – elhagyatott házakban rejtett titkok után kutatva. De az intézet félelmetes múltja sokkal több szálhoz elvezet, mint azt gondolnák. És ez még csak a borzalmak kezdete…

„Izgalmas és vérfagyasztó folytatása a New York Times sikerlistás Asylumnak, amely három fiatal történetét meséli el, akik a múlt és a jelen, a zseni és az őrült vékony határmezsgyéjén léteznek.”
Goodreads

„Kifejezetten kísérteties és ijesztő. Nemcsak a helyszínek és az események gyakorolnak nagy hatást az olvasókra, hanem a Daniel fejében lezajló látomások és képzelgések is hátborzongató.”
School Library Journal

„A rengeteg vándorcirkuszi jelenetről készült régi fotók segítségével Roux újra elénk tárja azt a borzongást, amely az Asylumot egy pergő és letehetetlen könyvvé tette. A kísértetházak felfedezése különösen filmszerű… Roux tudja, hogyan kell fenntartani a feszültséget és a fotelhez láncolni az olvasót.”
VOYA

„Sokkoló és ijesztő. Miközben az olvasó lélegzet-visszafojtva várja az újabb fordulatot, a feszültséget Dan és Abby kibontakozó szerelmének vibrálása is fűszerezi.”
Booklist

1266332_2

 

LESLIE POTTER: A játékszer

Várható megjelenés: 2016. november 30.

Kiadó: Atlantic Press Kft.

Oldalszám: 478 oldal

A játékszer romantikus regény, nem éppen konvencionális erotikával dúsítva, de romantikával fűszerezett erotikus regénynek is nevezhető. Itt aligha a műfaj a lényeg, sokkal inkább az, hogy a szerző skrupulusok nélkül nyúl több olyan párkapcsolati témához, amelyek mindennek mondhatók, csak szokványosnak nem. A regény lapjain a szerző egy gyermekáldás előtt álló kis család örömeibe és problémáiba avatja be az olvasót megnyerő őszinteséggel.
A terhesség alatti szexuális élet például nem egyszerűen egyike azoknak a tabutémáknak, amelyekről már régen beszélni kellett volna, hanem felvet egy nagyon is elterjedt, nagyon is gyakori párkapcsolati, végső soron társadalmi problémát is. Tudnillik azt, hogy mit tegyen, hogyan viselkedjen, hogyan találja meg új helyét a családban és a párkapcsolatban egy addig elkényeztetett férj, amikor és ameddig a feleség érthető okokból inkább a hasában fejlődő új élettel van elfoglalva, mint vele.
Leslie Potter hőse, Luke, meglehetősen bonyolult módját választja e maritális problémák kezelésének, illetve megoldásának, ha létezik egyáltalán kielégítő megoldás. Egyrészt folyamatosan és többnyire mindkét fél megelégedésére szeretkezik állapotos feleségével, de a közbülső napokon, órákban sem tétlenkedik: a szomszéd ház erkélyén időről időre megjelenő másik fiatal hölgyet figyeli árgus szemekkel… Na de hova vezet ez? Mi lesz ebből a hihetetlenül bonyolulttá váló családi helyzetből? Lehet, hogy a nő mégsem játékszer, s az sem vezet jóra, ha egy férfit csak a vágyai vezérelnek? MIndenre fény derül Leslie Potter regényéből, melynek minden fejezete felér egy házassági terápiás kezeléssel.

 

1270922_2

 

Christina Lauren: Gyönyörű játékos (Gyönyörű rohadék 3.)

Várható megjelenés: 2016. november 30.

Kiadó: Lilith Könyvek
Oldalszám: 376 oldal

 

A nagy sikerű GYÖNYÖRŰ ROHADÉK és GYÖNYÖRŰ IDEGEN után itt a NEW YORK TIMES BESTSELLER sorozat következő része.

Egy bombázó könyvmoly. Egy javíthatatlan nőcsábász. És egy botrányos kémiaóra, ami nem iskolába való.

Mikor Hanna Bergstromot megfeddi az életvitele fölött őrködő bátyja, amiért a társasági életet hanyagolva kizárólag az egyetemi tanulmányainak él, Hanna elhatározza, hogy végrehajtja a ráosztott feladatot: eljár szórakozni, barátokat szerez, és belevág a pasizásba is. És ki tudná jobban megtanítani őt a csábítás trükkjeire, mint a bátyja legjobb barátja, a szívtipró Will Sumner, aki amellett, hogy jól menő kockázatitőke-befektető, megrögzött playboy is?

Will számára a kockázat életforma, de a Hanna-projekttel kapcsolatban mégis meglehetősen szkeptikus míg egy vad éjszakán az ártatlanul csábító tanítványa ágyba csalja őt és megtanítja a nőkkel kapcsolatban egy-két olyan dologra, amit sohasem fog elfelejteni. Most, hogy Hanna is felfedezte nőiességének erejét, Willen van a sor, hogy bebizonyítsa: ő az a férfi, akit Hanna mindig is keresett.

Csak felnőtt olvasóknak!

 

Tags: a fehér rózsa, a játékszer, a negyedik nap, a pillangók ébredése, a rejtélyes társulat, a szemtanú, álomgyár, amolyan lépcsőházi, amy ewing, arany pöttyös, asylum, athenaeum kiadó, atlantic press kft, az ékkő, blackmoore, carrie cooper, christina lauren, dreamology, egyszeregy, énekelt és el nem énekelt dalok, érzéki csalódás, falling for the ghost of you, gábriel, géczi jános, general press kft., gyönyörű játékos, gyönyörű rohadék, insomnia könyvek, julianne donaldson, könyv, könyvmoly, könyvmolyképző kiadó, kulinária kiadó, lakatos levente, laza erkölcsök, leslie potter, libri könyvkiadó, likó marcell, lilith könyvek, lucy keating, madeleine roux, maxim kiadó, maxim könyvkiadó, megjelenés, mia asher, művelt nép könyvkiadó, nicholas sparks, nicole christie, november, olvasás, sanctum, sarah lotz, szerelmes, szigor, the jewel, tóth-bertók eszter, válaszúton, zakály viki, zakály viktória

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × egy =

0 shares

Archívum

Címkék