Helló 2018! Helló januári könyvek!

Elizabeth Adler: A Villa Romantica titka

Várható megjelenés: 2018. 01. 05.

Kiadó: Libri Könyvkiadó Kft.

Amikor a fiatal írónő, Mirabella Matthews Jolly nénikéje rejtélyes körülmények között elhalálozik, a lány egy csapásra egy mesebeli délfrancia udvarház, a Villa Romantica úrnője lesz. A tragédia új kezdetet jelent a lány életében egy olyan vidéken, ahol levendulaillat járja át a levegőt, és a tétlen szemlélődés a mindennapi élet szerves része. Az érzékeket kényeztető szépség mögött azonban megtévesztés és veszedelem lappang.
A házhoz vezető úton Mirabellát különös baleset éri, és ez csak a kezdet. Kiderül, hogy Jolly néni múltja különös titkokat rejt, s amikor ebből a múltból egyik férfi a másik után bukkan fel, Mirabellának el kell döntenie, hogy ki az, akiben valóban megbízhat, és ki az, akinek elbűvölő maszkja mögött kíméletlen gyilkos rejtőzik.
A népszerű írónő új regénye ismét erőteljes női karakterekkel, fényűző környezettel, lebilincselő történetvezetéssel ejti rabul olvasóit.

Jennie Melamed: Lányok csöndje

Várható megjelenés: 2018. 01. 17.

Kiadó: Athenaeum Kiadó Kft.
Oldalak száma: 308 oldal

Van valami, amit minden lány tud ezen a szigeten,
de senki nem beszél róla: SZÜLJ FIÚT!
Ahol a totális hazugság a legkisebb bűn, amit elkövetnek a gyereklányok ellen, ahol az ortodox rend a szabadság és az emberi méltóság teljes hiányát jelenti a lányok számára, ahol a világtól elzárt sziget idillje maga a kilátástalanság – ott az elnyomott gyerekek álmodnak maguknak egy szebb, szabadabb, élhetőbb világot. Aztán a serdülő Janey Solomon kilép a sorból, és azt mondja: NEM!
A gyermekek ellen elkövetett abúzus antropológiai aspektusaiból és pszichiátriai kezeléséből doktorált Jennie Melamed nem tanmesét írt a rendszerszintűvé tett molesztálásról, hanem a nővé érő lányok lelkének végtelen gazdagságát, a méltóságra vágyó fiatalok szabadságtörekvéseit ábrázolja ebben a felkavaró disztópiában.

 

Jane Fallon: SZABADULJ MEG A PASITÓL!

Várható megjelenés: 2018. január 20.

Kiadó: Lettero Kiadó

Szakítani mindig nehéz.
Főleg, ha miattad hagyta el a feleségét.

Mit tennél, ha Matthew, aki négy éve a titkos szeretőd, váratlanul úgy dönt, elhagyja a feleségét, és hozzád költözik? Éppen akkor, amikor végre elhatároztad, hogy szakítasz vele.

A-TERV: Sminkeletlenül járkálsz otthon a legócskább tréningruhádban. Nem gyantáztatsz többé. Megjegyzéseket teszel az unalomig ismert poénjaira és néha esetleg a testszagára is. Nem vagy hajlandó összebújni vele.

B-TERV: Megismerkedsz a feleségével. Természetesen álnéven, és kitalálsz magadnak hozzá egy új személyiséget. Miután összebarátkoztatok, mindent elkövetsz, hogy kibéküljön a férjével, és visszaengedje.

„Őszinte, eredeti és nagyon vicces. Ilyen sztorit még senki nem mert írni.” Sun

„Intelligens és hangosan röhögős.” Guardian

„Komikus, érzelmes és annyira pörgős, hogy csak győzz lapozni.” Daily Express

„Briliáns történet. Mennyire igaz poénok!” Glamour

„Bravúrosan szórakoztató és csillogóan okos.” Elle

Jane Fallon számos díjnyertes, angol tv-show producere és a színész-rendező, Ricky Gervais élettársa. Romantikusan vicces női regényei eddig 12 országban lettek bestsellerek.

Magyarul most jelenik meg először regénye. Egyszerre fergeteges és kínosan őszinte sztori a női élet azon buktatójáról szól, amelyet sokan megtapasztaltak már. Akár megcsalt feleségként, akár titkolt szeretőként, de jónéhány ember előtt ismert a téma.

Hogy erről nem szokás beszélni? Éppen ezért aratott nagy sikert Franciaországtól Svédországig, az Egyesült Államoktól Portugáliáig. Az eredeti történet intelligensen, sok poénnal és pörgős stílusban tart tükröt bárki elé, akinek van mersze belenézni.

 

Tags: 2018 január, a villa romantica titka, athenaeum kiadó, elizabeth adler, jane fallon, január, januári megjelenés, jennie melamed, lányok csöndje, lettero kiadó, libri könyvkiadó, szabadulj meg a pasitól!

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − 7 =

0 shares

Archívum

Címkék