Végre Magyarországon is Subscription Box!

Ne haragudjatok, hogy nem adtam erről az újdonságról korábban hírt… Ma éjfélig, ha előregisztráltok az oldalon még nyerhettek is egy ingyenes dobozt! www.bookasloth.club

Miről is van szó?

Végre Magyarországra is elérkezett az úgynevezett Subscription Box. Ez az elnevezés egy meglepetés dobozt takar.

Ez a külföldi meglepetés doboz például kifejezetten horror, sci-fi, fantasy és thriller fanoknak készült.

Külföldön már rálelhetünk különböző tematikájú, különböző életkorban lévő gyerekeknek, ill.felnőtteknek egyaránt szánt dobozokra. A Subscription Boxokban általában könyv/könyvek és/vagy könyvekhez kapcsolódó, olvasás élményét fokozó meglepetések vannak.

Magyarországra először a Book a sloth club hozta el számunkra a várva várt dobozokat, akik egy Könyves dobozzal jelentkeznek majd előreláthatólag decemberben. Ezekre a dobozokra november közepéig lehet majd jelentkezni, de ha regisztráltok az oldalukon, akkor időben ki tudnak értesíteni mindenkit.

Azt hiszem, hogy én ma másodszor is feliratkoztam, biztos, ami biztos alapon, és csatlakoztam a Facebook oldalukra is (egyébként ott több információt találtam). Most pedig várom a visszajelzéseket az első dobozt megelőző bemutatkozó dobozról. 🙂

Még több információ:

A Subscription Boxokra elő kell majd fizetni, mint mondjuk egy újságra. Külföldön van olcsóbb, ill.drágább doboz is, azt olvastam, hogy a Book a sloth club csapata igyekszik a magyar árakhoz igazítani egy-egy doboz árát. Minden esetben lesz benne egy aktuális magyar nyelvű könyv, ami vagy a YA és romantikus vonalból kerül ki, vagy a Fantasyk világából. A dobozok tematikusak lesznek, és ennek megfelelő meglepetés tárgyakat is fog tartalmazni a doboz. Min.3 db-ot, de inkább többet.
Fontos, hogy limitált lesz a raktárkészlet: az első doboznál 100 db, de a honlapon jelezni fogják hány doboz megrendelésére van még lehetőség.

Tags: book a sloth club, könyves meglepetés doboz, meglepetés doboz, subscription box

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Kommentek

  1. Válasz

    Szia!

    Lehet, hogy ez egy buta kérdés lesz – felvállalom, hogy az vagyok. Ez hogy működik pontosabban? Nem ismerem, viszont érdekesen hangzik az ötlet. Fizetős?
    Mit kell erről tudni? 🙂

      • Dalma
      • 2017-10-06
      Válasz

      Szia!
      Köszi, hogy kérdeztél, mert hiányos a posztom: minél hamarabb írni akartam róla, hogy legyen esélyetek az ingyen doboz megnyerésére.

      Tehát: elő kell majd rá fizetni, mint mondjuk egy újságra. Külföldön van olcsóbb, ill.drágább doboz is, azt olvastam, hogy a Book a sloth club csapata igyekszik a magyar árakhoz igazítani egy-egy doboz árát. Minden esetben lesz benne egy aktuális magyar nyelvű könyv, ami vagy a YA és romantikus vonalból kerül ki, vagy a Fantasyk világából. A dobozok tematikusak lesznek, és ennek megfelelő meglepetés tárgyakat is fog tartalmazni a doboz. Min.3 db-ot, de inkább többet.
      Fontos, hogy limitált lesz a raktárkészlet: az első doboznál 100 db, de a honlapon jelezni fogják hány doboz megrendelésére van még lehetőség.
      És ezekkel az infókkal most ki is egészítem a posztot 🙂
      Mégegyszer köszi a kérdésed!
      Dalma

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − 7 =

0 shares

Archívum

Címkék