Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés (Off-Campus 2.)

„A ​srác nem csak a pályán szeret játszani… 
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… 

A srác nem csak a pályán szeret játszani… 
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt. 
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… 
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos. 

Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része. Vesd bele magad!”

Tulajdonképpen az első rész után – The Deal, Az üzlet – egyértelművé vált számomra, hogy el akarom olvasni a következő könyvet is. Nem akarom összehasonlítani a két regényt egymással, nyilván vannak bennük hasonló dolgok, de én élvezem ezt a “csajos” sorozatot.

A történetben a két főszereplő, Grace és Logan egy véletlen folytán találkoznak, és ha már így alakult, megnéznek egy filmet Grace szobájában. A mozizás közben tapintani lehet a szexuális feszültséget, és már akkor elkezdődik valami kettejük között. Lényegében nem kezdenek el járni, csak jól elvannak egymással. Amikor viszont Grace elhatározásra jut, és a szüzességét Logannal akarja elveszíteni, a srác porig alázza. Logan megbánja szavait és tetteit, viszont a nyári szünet bekövetkeztével esélye sincs beszélni a lánnyal. A fiú családi életében is teljes a káosz, úgyhogy több szempontból is alig várja az őszi szemeszter beköszöntét.

Ám a következő év csupa meglepetéssel szolgál: Grace teljesen megváltozott, külsőleg és belsőleg egyaránt. Soha többet nem akarja látni Logant, ezért a srác hadjáratot indít a lány meghódításáért. Vicces, ugyanakkor feszültséggel, várakozással teli minden egyes találkozásuk, Grace ellenállása pedig szinte nevetséges. 🙂

A befejezés nem igazán lepett meg, pontosan azt kaptam ettől a könyvtől, amit vártam, mégis jól szórakoztam az olvasása közben.

Tags: 2017, 5 csillag, a baklövés, az üzlet, elle kennedy, könyvmolyképző kiadó, new adult, off-campus, the deal, the mistake

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 − 3 =

0 shares

Archívum

Címkék