Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés (Off-Campus 2.)

2017-06-30
Megosztás

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Kiadás éve: 2017.

Oldalszám: 352. oldal

“A srác nem csak a pályán szeret játszani…

Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.

De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…

A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.

Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része. Vesd bele magad!”

 

Tulajdonképpen az első rész után – The Deal, Az üzlet – egyértelművé vált számomra, hogy el akarom olvasni a következő könyvet is. Nem akarom összehasonlítani a két regényt egymással, nyilván vannak bennük hasonló dolgok, de én élvezem ezt a “csajos” sorozatot.

A történetben a két főszereplő, Grace és Logan egy véletlen folytán találkoznak, és ha már így alakult, megnéznek egy filmet Grace szobájában. A mozizás közben tapintani lehet a szexuális feszültséget, és már akkor elkezdődik valami kettejük között. Lényegében nem kezdenek el járni, csak jól elvannak egymással. Amikor viszont Grace elhatározásra jut, és a szüzességét Logannal akarja elveszíteni, a srác porig alázza. Logan megbánja szavait és tetteit, viszont a nyári szünet bekövetkeztével esélye sincs beszélni a lánnyal. A fiú családi életében is teljes a káosz, úgyhogy több szempontból is alig várja az őszi szemeszter beköszöntét.

Ám a következő év csupa meglepetéssel szolgál: Grace teljesen megváltozott, külsőleg és belsőleg egyaránt. Soha többet nem akarja látni Logant, ezért a srác hadjáratot indít a lány meghódításáért. Vicces, ugyanakkor feszültséggel, várakozással teli minden egyes találkozásuk, Grace ellenállása pedig szinte nevetséges. 🙂

A befejezés nem igazán lepett meg, pontosan azt kaptam ettől a könyvtől, amit vártam, mégis jól szórakoztam az olvasása közben.

Wrap Up

Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés (Off-Campus 2.)

 • 9.5/10
  Író
 • 9.5/10
  Történet
 • 9/10
  Karakterek
 • 9/10
  Kiszámíthatatlanság

Pros

Cons

No Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × 4 =