Nr.3*ÍRÓ*BLOGGER*OLVASÓ – Egy helyen nevű rendezvényen voltam

Az Imádom a könyveket jóvoltából ismét megrendezésre került június 24-én az ÍRÓ*BLOGGER*OLVASÓ – EGY HELYEN nevű rendezvény, immáron a harmadik.

Az elsőhöz képest ez az esemény teljesen más volt. Ennek részben örültem, mert nagyon elfáradtam a három órás “rapid-randi” végére, részben kicsit szomorú voltam, mert nem tudtam mindenkivel beszélgetni, kapcsolatba kerülni. Viszont (én úgy láttam sokkal többen voltunk) ezt nem nagyon lehetett másképp megoldani. Ezért köszönet Annie-nek, amiért ennyi mindent kihozott ebből a pár órából, úgy hogy jól is éreztem magamat.

Forrás: Szilágyi Heléna

A helyszínre Szilágyi Heléna írónővel érkeztem, és meglepődve tapasztaltuk, hogy az asztalokon egy-egy szó ill.szókapcsolat található. Mint kiderült ez a leendő csapatunk neve volt. Mi a Nyári szerelem nevű asztalhoz ültünk le, melyhez később csatlakozott Soma, Csaba és Attila is.

A csapattársaimmal együtt irodalmi és verses kvízt töltöttünk ki, valamint megadott szavakból verset költöttünk. A versengés a többi asztallal ( Nyári zápor, Tikkasztó nyár, Pancsolás a strandon, Pipacsmező, Napfürdőzés, Nyári éjszaka) folyt, melynek végső győztese a Pipacsmező tagjai lettek.

 

 

 

Forrás: Imádom a könyveket
A végső győztes: Pipacsmező tagjai, forrás: Imádom a könyveket

A játékok előtt és közben hallgathattunk Víg Orsolya és Szinay Balázs  (Viháncos Duó) előadásában kortárs verseket funky, blues, pop, rock, jazz, alternatív stílusban megzenésítve.

Viszont ami talán a legfontosabb volt a programban, az a szerzők bemutatkozása. Így arcot párosíthattam a különböző írói nevekhez, a már korábban látott könyvek szerzőihez.

Végül a találkozó tombolahúzással, dedikálásokkal zárult.

Összességében ismét egy kellemes, szórakoztató délután tölthettünk el együtt, mi, könyvimádók.

 

 

 

 

Nr.3*ÍRÓ*BLOGGER*OLVASÓ - Egy helyen nevű rendezvényen voltam

Nr.3*ÍRÓ*BLOGGER*OLVASÓ - Egy helyen nevű rendezvényen voltam
0

Író

0/10

  Történet

  0/10

   Karakterek

   0/10

    Kiszámíthatatlanság

    0/10
     Címke: , , , , , , ,
     előző bejegyzés következő bejegyzés

     Vélemény, hozzászólás?

     Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

     9 + tizenegy =

     14 shares