PENELOPE WARD: Stepbrother Dearest – Legdrágább mostohabátyám

Már rég olvastam egy kis romantikus, szerelmes regényt, erotikával fűszerezve, úgyhogy épp itt volt az ideje. Egy könnyű kis könyvre vártam, aminek a cselekményét nagyjából sejteni fogom, hát ennél sokkal többet kaptam.

A történetet Greta, az egyik főszereplő szemszögéből élhetjük át. A lány családjához a középiskola utolsó tanévére odaköltözik a mostohaapja fia, Elec, akit még Greta sosem látott. Greta az első pillanattól kezdve vonzódik Elechez, ám a fiú a belépőjével mindenki tudomására hozza, hogy nem szándékozik a náluk töltött időben normálisan viselkedni. Már az első nap megkezdődik a két fiatal közti csata. A lány eldönti, hogy minél bunkóbb Elec, Ő annál kedvesebb lesz. Így nagyon sok vicces szituáció alakul ki kettejük között, amit még fokoz, hogy Greta nem tudja elrejteni vonzódását a fiú iránt. Ekkor még hatalmasakat nevettem. Aztán kezdenek komolyabbra fordulni a dolgok, Elec még mindig hecceli a lányt, de már változik a viselkedése.

Majd történik egy hatalmas fordulat, ami még egy csavart szül, és egyszercsak hét évvel később találjuk magunkat a történetben. Teljesen megváltozik a mű hangulata, a kacagásaimat felváltja olykor egy elszorult torok, néhány könnycsepp. Az írónő teljesen letaszít a mélybe, a főszereplők kimondott ill.kimondatlanul hagyott szavai alakítják a cselekményt, és tulajdonképpen együtt szenvedek Gretával.

Egy újabb, szerencsére kisebb, időbeli ugrás után, fordulatok sokaságával zárja a szerző az elbeszélést. Ekkora már az idegeim cafatokban lógnak, az érzelmi hullámvasút pedig teljesen kikészített. Így ért véget a “könnyű kis könyv”.

Mindenkinek ajánlom ezt a regényt! 🙂

„– Te azonban a legjobb dolog vagy, ami valaha velem történt. Remélem, egy nap majd azt mondhatom, az egyik legjobb, de egyelőre csak te vagy.”

Tags: erotikus, könyvmolyképző kiadó, legdrágább mostohabátyám, new adult, penelope ward, romantikus, stepbrother dearest

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + tizenkilenc =

0 shares

Archívum

Címkék