FÖLDI GYÖNGYI: Mesterem ​a gyermekem

Szintén az ÍRÓ-BLOGGER-OLVASÓ egy helyen nevű rendezvényen találkoztam Földi Gyöngyi írónővel, akivel úgy érzem egy nagyon érdekes beszélgetést folytattunk a könyvéről.

A mű az írónő gyermekéről, Balázsról szól, pontosabban képességeiről. Ne egy fantasy regényt képzeljünk el és ne is bélyegezzük meg, vagy ítéljük el a szerzőt, egyszerűen csak legyünk nyitottabbak a minket körülvevő világra.

Már a fiú születésétől kezdve végigkövethetjük életét, korát meghazudtoló értelmi képességeit. Valamint fura, megmagyarázhatatlan dolgokat, melyeket Balázs mond, vagy tesz. Szembesülünk a társadalom beskatulyázásával, mert ami más, szokatlan, arra egyből keresnünk kell valami okot, indokot.

Mindig nehéz egy esettanulmányról, élő, létező emberek életéről bármit is írni. Ami még nagyon nehéz számomra ebben esetben, hogy még nem vagyok anya. Úgyhogy teljes kettősség alakult ki bennem a művet illetően: egyrészt abszolút nyitott vagyok a spirituális dolgokra, ugyanakkor felmerült bennem, hogy minden anyának a saját gyermeke a legkülönlegesebb. Mindenesetre elgondolkodtató volt számomra ez a könyv, és biztos vagyok benne, hogy amikor majd a gyermekemet fogom nevelni, sokszor eszembe fog jutni.

Köszönöm a beszélgetést és a könyvet Földi Gyöngyinek!

Tags: az első író-blogger-olvasó találkozó, colorcom media, esettanulmány, földi gyöngyi, mesterem a gyermekem, spirituális

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × öt =

0 shares

Archívum

Címkék