Jennifer L. Armentrout : Be with me – Légy mellettem (Várok rád 2.)

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ
Oldalszám: 528 oldal
Megjelenés: 2016.

„Teresa Hamilton hihetetlenül kemény éven van túl: halálosan beleszeretett a bátyja legjobb barátjába, aki viszont az első, csodálatos, bódító, életmegváltó csók óta egy árva szót sem szólt hozzá; sikerült véget vetnie egy rettenetesen rossz kapcsolatnak; most pedig olyan sérüléssel küzd, ami talán a táncosi karrierje végét jelenti. Ideje hát, hogy elővegye a B-tervet – főiskolára megy. Reméli, hogy itt majd sikerült meggyőznie Jase-t, hogy ami köztük van, az őszinte szerelem.
Jase Winstead súlyos titkot hordoz magában, amiről soha, senkinek nem beszélne – különösen nem a legjobb barátja lenyűgözően szép húgának. Még életében senki nem csókolta meg olyan szenvedélyesen mit Teresa, de nem hagyhatja, hogy ez a kötelezettségei útjába álljon. A legkevésbé arra van most ideje, hogy tartós kapcsolatba bonyolódjon, de közben képtelen kiverni a fejéből a lányt.
Minél többször sodorja őket egymás mellé a sors, annál kevésbé tagadhatják egymás iránt érzett érzelmeiket. Azonban már készülődik a tragédia. Miközben a kampusz próbál magához térni egy váratlan szörnyűség okozta sokkból, a szerelmeseknek el kell dönteniük, hogy minden kockázatot vállalva együtt maradnak, és megérteni, milyen árat kell fizetniük, ha mégsem…”

Nagyon szeretem az írónőt és a regényeit, így nem volt kérdés, hogy ezt a könyvét is el fogom olvasni.

Rögtön a közepébe vágnék: Jase, a férfi főszereplő, nem lett a kedvencem.  Tudom, hogy rengeteg titka, problémája volt, de, amit szegény Teresaval művelt, az nekem inkább súrolta a hülyítés határát, mint a „nem lehetünk együtt” problémakört.

Teresat már sajnáltam, hogy ennyi mindenen kell keresztülmennie, és ráadásként itt van egy jóképű fiú, aki egyszer a csillagokat is lehozza neki, máskor pedig teljesen elutasítóan viselkedik, minden magyarázat nélkül.

Ugyanakkor pont ezért olvastatta magát annyira a könyv, mert soha nem tudhattuk, hogy a következő oldalon mi fog történni akár a kapcsolatukban, akár a sztoritól egy teljesen eltérő szituációban. (Amiről persze kiderül, hogy van jelentősége, és nem csak az oldalszám növelése érdekében írta bele a szerző 🙂 ) Rengeteg a műben a titok, a fordulat, a történés, de pont ezek viszik előre Jase és Teresa kapcsolatát.

A két főszereplő közti folyamatos feszültséget,  bizsergést ill. bizonytalanságot nagyon jól vázolta az írónő, ezért, aki hasonló helyzetben van,  kicsit megszenvedi a könyvet…

Ezen a linken rendelhetitek meg a kötetet: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/jennifer-l-armentrout-be-with-me-legy-mellettem-7297

Jennifer L. Armentrout : Be with me - Légy mellettem (Várok rád 2.)

9

Borító

8.5/10

Író

10.0/10

Történet

9.0/10

Karakterek

9.0/10

Kiszámíthatatlanság

8.5/10
Tags: be with me, j.l.armentrout, könyv, könyvkritika, könyvmolyképző kiadó, légy mellettem, olvasás, rubin pöttyös, várok rád, vélemény

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − tíz =

0 shares

Archívum

Címkék