Colleen Hoover: Helló, Hamupipőke! (Hopeless 2,5)

„Egy véletlen találkozás a sötétben pont elég ahhoz, hogy a tizennyolc éves Daniel és a belé botló lány szerelmet valljon egymásnak. A románc azonban feltételekhez kötött: megállapodnak, hogy csupán egy órán át tart, és csak úgy tesznek, mintha.

A hatvan perc elteltével a lány épp úgy válik köddé, mint Hamupipőke. Daniel pedig igyekszik meggyőzni magát arról, hogy a történtek csak azért látszottak tökéletesnek, mert eljátszották az egészet. Ilyen csak a tündérmesékben szokott történni, ugye.

Egy évvel és egy boldogtalan kapcsolattal később viszont már kénytelen hinni benne, hogy létezik szerelem első látásra hiszen találkozik Sixszel, a furcsa nevű lánnyal, akinek még furcsább a személyisége. Daniel számára sajnos az igaz szerelem megtalálása nem jelent egyet élete megoldásával. Sőt, talán távolabb is visz tőle.

A múlt elképesztően sötét titka vajon árnyékot vethet Daniel és Six egyetlen esélyére, hogy megmentsék egymást?

 

Ez egy igazán jó kis könyv volt. Tetszett, hogy teljesen kapcsolódik az előző részekhez.(Reménytelen, Reményvesztett) Amúgy is nagyon jó a sorozat. Eddig 100%-ra vettem, hogy igen, lesz folytatása, de úgy látom nem. Pedig szeretném… 🙂 (ha valaki másképp tudja, kérem írjon!)

 
A történet úgy kezdődik, hogy Daniel találkozik egy lánnyal egy teljesen sötét takarítószekrényben. Beszélgetnek, és egy-két sötétben való találkozás után megbeszélik, hogy úgy csinálnak mintha szerelmesek lennének, de valahol legbelül tényleg elmélyül a kapcsolatuk. Aztán a lány eltűnik. Daniel mindenkiben őt keresi.
1 év után találkozik Sky barátnőjével, Six-el. Attól függetlenül, hogy a könyvben elmaradnak a nagyon sokáig ismerkedünk és randizgatunk részek, mégis ki tudja hozni belőle a szerző azt az izgalmat, amit a tipikus most mi lesz, hogyan tovább, mennyire lesz kínos a randi, hogy jönnek össze történések szoktak. Minden nagyon jól alakul, aztán az írónő betesz a végére két meglepetést…meg egy fontos mozzanatot….:)

 
Mind a 158 oldal érdekes, aranyos, szerelmes, vicces, mégsem giccses. 🙂

 
Főbb szereplők:
Daniel: Szeretem ezt a humort, amit Daniel és családja képvisel. Daniel nagyon szimpatikus számomra, Six-el együtt jól kiegészítik egymást. Romantikus, kedves.
Six: humoros, kedves, abszolút szerethető karakter. Nem tudom miért vannak annyira a múltjára kiélezve, abszolút nem befolyásolt.

 
Kiadó:KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.
Oldalak száma:158
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2015

http://moly.hu/konyvek/colleen-hoover-finding-cinderella-hello-hamupipoke

Colleen Hoover: Helló, Hamupipőke!

9.5

Író

9.5/10

Sztori

9.5/10

Nyelvezet

10.0/10

Kiszámíthatatlanság

9.0/10
Tags: colleen hoover, hello Hamupipőke, hopeless, könyv, könyvkritika, könyvmoly, olvasás

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × három =

0 shares

Archívum

Címkék