JENNIFER LYNN BARNES: Az ​örökség ára (Örökösök viadala 2.)

Egyre kevesebb ifjúsági ill.fiatal felnőttekről szóló könyvet olvasok, de az Örökösök viadalának folytatását semmi pénzért nem hagytam volna ki.

Az első részben főszereplőnk, Avery, hiába talált ki rengeteg rejtvényt, követett minden nyomot, nem kapott választ a nagy kérdésre: miért hagyta rá az öreg milliárdos, Tobias Hawthorne a vagyonát?
Az örökség árában tovább keresi a választ a Hawthorne fiúkkal, újabb és újabb rejtélyeket megoldva. Ugyanakkor egyre nagyobb a tét, egyre komolyabb titkokra derül fény a cselekmény előrehaladtával. Végül el is jutottunk egy ponthoz, amikor úgy éreztem teljes a történet, minden a helyére került, ám az írónő befejezésként meglepett egy újabb csavarral. Szerintem erre a fordulatra már nem feltétlenül volt szükség, amúgy is párszor már kicsit bonyolult volt az elbeszélés.

Az Avery, Grayson, Jameson szerelmi háromszög végre nagyobb hangsúlyt kapott a regényben, de még mindig csak a háttérben formálódott – sajnos nem úgy, ahogy én szerettem volna – tökéletesen kiegészítve a meglepetésekkel teli történetet.

Őszintén szólva a sorozat első kötete nekem jobban tetszett, ez a könyv számomra túl komplikált lett, a rengeteg fordulat szinte követhetetlenné tette a történetet. Ennek ellenére nagyon várom a harmadik részt és az adaptációt is.

„Mindannyian döntéseket hozunk nap mint nap, és ezek a döntések befolyásolják a többi ember életét. A hatásuk olyan, mint egy hullám, ami végigfut az egész világon. Minél nagyobb az ember hatalma, annál nagyobb hullámot vetnek a tettei.”


Kiadó: Lampion Könyvek
Kiadás éve: 2022
Oldalak száma: 384 oldal
Fordította: Bottka Sándor Mátyás

Az Örökösök viadala című kötet folytatása

Alig egy hét telt el a villában tett sokkoló felfedezés óta, és Avery semmivel sem jutott közelebb a megfejtéshez, hogy miért hagyta rá az öreg milliárdos, Tobias Hawthorne a vagyonát. A DNS-teszt bebizonyította, hogy a lány nem vérrokon, a jelek mégis arra utalnak, hogy sokkal szorosabb szálak fűzik a rejtélyes családhoz, mint hitte.
Avery próbál kizárólag a rejtély megoldására összpontosítani, de nem könnyű tiszta fejjel gondolkodni, amikor a két szívdöglesztő Hawthorne testvér, Grayson és Jameson egyre jobban beférkőzik a bizalmába, és ez talán kockázatosabb, mint a folyamatosan rá leselkedő veszélyek.

Hónapok ót a New York Times bestsellerlistájának élén!

Tags: 2022, 4 csillag, az örökség ára, jennifer lynn barnes, lampion kiadó, örökösök viadala

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 + 5 =

0 shares

Archívum

Címkék