KAREN SWAN: Karácsony a ​Tiffanynál

Alig vártam az új Karen Swan regényt. Viszont ez az olvasmány most kicsit más volt, mint amihez hozzászoktam az írónőtől. Szerintem kevesebb rejtély övezte a történetet, jobban előtérbe került a romantika, a beteljesült álmok, és a tökéletes barátok. Az olyan dolgok, amikről ebben időszakban szívesen olvas az ember. Épp ezért úgy gondolom tökéletes ünnepi kikapcsolódás a Karácsony a Tiffanynál.

SPOILER!
Az elbeszélés főszereplője, Cassie, a 10.házassági évfordulóján döbben rá, hogy az elmúlt éveit óriási hazugságban töltötte. Szerencsére gyerekkori barátnői egyből „kimenekítik” nem csak otthonából, de még az országból is, ahol eddigi életét élte. Kelly, Anouk és Suzy azzal az ötlettel áll elő, hogy mindannyiuknál négy hónapot tölt el Cassie. Közben megismerve barátnői lakhelyét, New Yorkot, Párizst és Londont, különböző szakmákat, életstílusokot, lehetőségeket kínálva ezzel, hogy Cassie felfedezze, újraalkossa önmagát, és továbblépjen.
Főhősünk mindhárom városhoz kap Suzy öccsétől, Henrytől, egy listát, ami által a csillogó világvárosok egy másik oldalát is megismerheti, valamint minden metropoliszhoz egy növény magját.
Nem volt kérdés, hogy a növényeknek jelentőségük van, de talán ez a szál egy kicsit túl lett bonyolítva.

Mindenesetre szívesen merültem el Cassie kalandjaiba, bármennyire nem szeretem ezt a szót, de igazi csajos olvasmányélményt nyújtott számomra.

 


Kiadó: XXI. Század
Kiadás éve: 2021
Oldalak száma: 534 oldal
Fordította: Alföldi Zsófia

Három város. Három évszak.
Egy esély.

Cassie túl hamar megállapodott, az első komoly párkapcsolatában hozzáment a fiúhoz. Most, tíz évvel később romokban hever, mert megcsalták. A házasságának lőttek, se karrierje, se saját otthona. Most kell rájönnie, ki is ő valójában, és hol van a helye a világban.
Ezzel kezdődik a különös, kísérleti év: Cassie elhagyja védett közegét, a vidéki Skóciát, hogy végiglátogassa három legjobb barátnőjét, akik csillogó nagyvárosokban élnek: New Yorkban, Párizsban és Londonban. Eddig mocsárvidéken élt, ahol fajdra vadásztak, haja fénytelen volt, összetapadt – Cassie most reformétrendre tér, és tökéletes frizurát csináltat. Kipróbálja mindhárom várost, nyomába ered az életnek, amit már eleve élnie kellett volna, a férfinak, akit mindvégig szeretnie kellett volna.

Tags: 2021, 4 csillag, chick lit, karácsony a tiffanynál, karen swan

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 4 =

0 shares

Archívum

Címkék