BELLA ANDRE: Csak rád gondolok

Nagyon rég olvastam ilyen szép történetet a szerelemről. Csodás, lehetett volna 800 oldal is. Jó érzés volt belecsöppenni ebbe a rózsaszín világba. Vagy nem is volt annyira rózsaszín?

Egy táncoslány és egy farmer véletlen találkozása, ahol a két főhős csalódásokat és tragédiákat követően falakat húz maga köré, hogy ne érhesse őket több fájdalom. Lori el akar menekülni egész világa elől, ám egyenesen Grayson biztonságot nyújtó karjai közé esik. Egy darabig elnyomják az egymás iránt érzett vonzalmat, ami mindkettőjükben első látásra valósággal felrobban. Ezután durva sértéseket, eltávolodást, elkerülést, dacosságot, sértődéseket bevetve próbálják elkerülni az elkerülhetetlent, hogy végérvényesen egymásba szeressenek. Vajon hogyan illeszkedik bele a farm, a kemény munka, a sár egy flitteres ruhát és magassarkú cipőt viselő nagyvilági táncoslány világába?

Tele volt fájdalommal, sérelmekkel, amiket mindenki hordoz magában, aki csalódott már a szerelem erejében, csak valaki többet, valaki kevesebbet. Aztán eljön a tökéletes egymásra találás. Az írónő játszi könnyedséggel ír a szerelemről, olyan magaslatokban, ami nagyon ritka. Egy az átlag emberétől eltérő világ, kaland ez, mégis annyira azonosulni lehetett vele. Lori a főszereplő igazán szerethető karakter, Grayson pedig olyan pokróc mielőtt megismerkedik ezzel a kitartó táncoslánnyal, hogy rossz volt olvasni önsanyargatását. De aztán kibújt a szög a zsákból, és megmutatkozott ez a velejéig romantikus, nagyszívű ember. Kicsit tarthatott volna tovább a mézben-vajban fürösztés, remélem lesz folytatása.


Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás ideje: 2019
Fordította: Puszta Szilvia

Grayson Tylert három évvel ezelőtt egy személyes tragédia arra sarkallta, hogy maga mögött hagyja New Yorkot, és a kaliforniai partvidék vadregényes hegyei közt kezdjen új életet. Már majdnem sikerül elhitetnie magával, hogy többé semmi másra nem lesz szüksége az életben, csak a kék égre, a végtelen legelőkre és az óceán tajtékzó hullámaira, amikor egy szép napon betoppan az életébe Lori Sullivan. A családja körében csak Huncutként emlegetett lány szélviharként forgatja fel Grayson érzelemmentes, magányos világát, és a férfi menthetetlenül beleszeret. De Lorinak vajon sikerül-e meggyőznie a bizalmatlan Graysont, hogy neki adja a szívét, és elhiggye, az örökké tartó boldogság nem pusztán hiú ábránd?

 

Tags: bella andre, Csak rád gondolok, erotikus történet, Kossuth kiadó, romantikus regény, sullivan család

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 3 =

0 shares

Archívum

Címkék