ELLA MAISE: Akarlak, ​Adam Connor

A könyv főszereplője, Lucy, akit az Imádlak, Jason Thorn című remek kis romantikus regényből ismerhettünk meg.
Lucy átmenetileg barátnőjéhez és annak férjéhez kénytelen költözni, akiknek nem mellesleg egy hollywoodi szupersztár a szomszédjuk. A nő és a híres szépfiú első találkozása a lehető legrosszabbul alakul, szinte azonnal megutálják egymást, ami minden egyes alkalommal csak fokozódik. Márpedig a sors úgy akarja, hogy ez jó sokszor előforduljon. Hogy mivé és hogyan alakul át ez a zsigeri gyűlölet, ha egyáltalán átalakul, azt egy vicces, romantikus történetben ismerhetjük meg, mely sokkal több, mint egy érzelgős tucatsztori.
Nagyon tetszett az elbeszélésben, hogy olyan meglepő mozzanatokkal is megörvendeztetett, melyek nem igazán jellemzőek a műfajra. A sztárság hátulütőit, a híresek és gazdagok világának negatívumait úgy illesztette be a cselekménybe a szerző, hogy tökéletes egyensúlyba volt a romantikus ill.erotikus részekkel.

Ami viszont egyáltalán nem tetszett, és számomra lerontotta az olvasás élményét, az Lucy személyisége volt. Az Imádlak, Jason Thornban egy kicsit őrült, ugyanakkor hűséges és vicces barátnőnek találtam, és abszolút szimpatikus is volt. Viszont így, hogy egy egész könyv szólt róla, és jobban kibontotta az írónő a karakterét, túl sok volt. Ez a nagyszájú, alpári stílus, mely szinte minden megnyilvánulását jellemezte, nagyon idegesített. Mondjuk a regény vége felé talán mutatott már némi jellemfejlődést, de lehet csak megszoktam a természetét.

Eleve úgy álltam neki az elbeszélésnek, hogy biztosra vettem a végjátékot, csak kíváncsi voltam az oda vezető útra. Szerencsére nem kellett csalódnom, mert a nehézségek ellenére nagyon szépen bontakozott ki a cselekmény, és egyértelműen affelé tartott, amit elgondoltam.

Összességében egy szórakoztató, romantikus és erotikával kellően megspékelt olvasmány volt az Akarlak, Adam Connor. Akiknek pedig tetszenek a szókimondó, trágár főszereplők, azok imádni fogják ezt a regényt.


Kiadó: Álomgyár Kiadó
Kiadás éve: 2019
Oldalak száma: 420 oldal
Fordította: Varga Csaba

„Imádtam ​minden percét.” – GIVE ME BOOKS

Kérdezheted persze, hogy ki a fene az az Adam Connor. Ez a nemrégiben elvált Oscar-díjas filmszínész mostanában költözött be a szomszédunkba a kisfiával. Ő a legdögösebb lélegzetelállító szuperhím és egyben a legmegáltalkodottabb agyafúrt gazember, akivel valaha is találkoztam.

Teljesen őszintén kérdezem, te talán nem kukucskáltál volna át a kerítés fölött, hogy egy gyors pillantást vethess rá, remélhetőleg, amikor meztelen? Nem olvadtál volna el a boldogságtól, ahogy edzés közben bámulod, miközben az ötéves kisfia beszél hozzá? Említsem talán meg ezeken felül a hasizmát, a nadrágjában azt a hatalmas duzzanatot vagy a lenyűgöző izmos karját? Szóval azt mondod, hogy te nem leskelődnél utána? Hát persze…
Nekem természetesen eszembe se jutott, hogy betörjek hozzá, vagy magánlaksértést kövessek el, igazából az járt az eszemben, hogy felajánlom neki, hogy a fejét a vállamra – vagy talán a cicimre – hajtva sírhassa ki magát (a válása miatt), ám ehelyett az a gazember egy apró kis félreértés után elintézte, hogy rács mögé kerüljek. Bizony, börtönbe! Arra számítottam, hogy a köszönetét az orgazmusok végtelen áradatával fejezi ki, nem pedig, hogy börtönbe kerülök miatta!

Ezt követően már nem azt terveztem, hogy meglovagoljam és boldoggá tegyem, hanem azt, hogyan fojtsam meg. Na, de mi van akkor, ha a testem nem csupán megremegett, amikor Adam olyan édes kis aljasságokat suttogott a fülembe? Ezért senki nem tehet szemrehányást nekem. Egyébként is, mikor csókolózott utoljára ez a pasi? Ki ne élvezne egy olyan csókot, ami miatt esetleg megáll a szíve?
Csakhogy én akkor sem szerethettem volna bele, ha ő meg a fia volna a világ legcsodálatosabb ajándéka, amiben egy nő részesülhet. Persze egy szóval sem állítom, hogy ennyire szuper. Nem számít, hogy milyen ígéreteket suttog a fülembe, egy átok nem engedi, hogy boldogok legyünk. Bár én nem vagyok egy vártoronyba zárt királykisasszony, akit meg kell menteni – nagyon is képes vagyok arra, hogy egyedül is megmeneküljek –, de valahol a lelkem legmélyén továbbra is azt reméltem, hogy Adam Connor lesz a történetem hőse.

Tags: 2019, adam connor, akarlak, álomgyár kiadó, ella maise, erotikus, romantikus regény

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 − 1 =

0 shares

Archívum

Címkék