ELLA MAISE: Imádlak, ​Jason Thorn

A fülszöveg elolvasása után nagy lelkesedéssel vetettem bele magam az elbeszélésbe. Ez annyira jól sikerült, hogy tulajdonképpen egész éjjel olvastam. 🙂

SPOILER!
A történet Olive kislány korában kezdődik, amikor is összetalálkozik a bátyja legjobb barátjával, Jason-nel. Ez a találkozás akkor hatással van a lányra, hogy megismeri általa a nagy szerelmet.

„-Mivel azt mondtad, hogy tetszik a nevem, feleségül is veszel? – kérdeztem.”

Évek telnek el, és Olive egyre jobban beleszeret a fiúba. Ám egy nap olyasmi történik, mely a lány Jason-nel kapcsolatos képzelgéseit, jövőre vonatkozó álmait szertefoszlatja. Így nem is bánja annyira, amikor a fiúnak váratlanul el kell költöznie.
Sok-sok esztendővel később úgy hozza a sors, hogy Olive romantikus regényét megfilmesítik, és nem más, mint Jason lesz a főszereplője. Ez az a pont, ahol a vicces, aranyos szerelmi történet átalakul egy olyan romantikus regénnyé, melynek minden lapján szikrázik a feszültség, amit a ki nem mondott szavak és az elhalgatott vallomások egyre csak tetéznek.

Imádtam, ahogy a szerző a szerelemről írt: amikor a könyv elején még csak igyekezett felfogni Olive, hogy mi ez a bizsergető érzés, vagy később, ahogyan megkísérelte felhívni Jason figyelmét, a próbálkozásai közbeni zaklatottságát, izgatottságát. Teljesen előttem voltak ezek a mozzanatok, teljes egészében át tudtam élni Olive minden érzését.

Pontosan azt kaptam a történettől, amit vártam.
Hogy mit vártam?
Egy könnyed, szeretnivaló való sztorit, melyben szikrázik a feszültség, és nincsen túlbonyolítva. Amiben még ha nem is annyira életszerű események követik egymást, mégis az érzelmeket, melyeket közvetít,  szerintem mindenki átélte vagy át fogja élni. A mi történeteink akárhogyan is értek véget, a könyv erejéig talán mégis kicsit hiszünk a tündérmesékben, és pont ezért olyan jó érzés elmerülni ebben a regényben.


Kiadó: Álomgyár Kiadó
Kiadás éve: 2018
Oldalak száma: 496 oldal

„Tökéletes ​romantikus regény!” – BFF BOOK BLOG

Az első perctől kezdve odavagyok érte…
Jason Thorn… a bátyám legjobb gyerekkori barátja.
Ó, hogy milyen iszonyatosan szerelmes voltam ebbe a fiúba! Ugye milyen romantikus? Ahogy az ember lánya érzi az izgalmas bizsergést, amikor először átéli, amint szárnyra kapnak azok a híres pillangók – és csakis Jason miatt! Csakhogy egyszer véget ér a tündérmese, sárba tiporják az álmaidat, utána pedig biztos, ami biztos, darabokra törik a szívedet is. Ez a fiú pontosan ezt tette velem.
Miután túljutottunk az álmok sárba tiprásán, ő lett az a srác, akit messze elkerültem. Amikor egy szörnyű tragédia történt a családjában és elköltöztek, én készen álltam arra, hogy mindörökre elfelejtsem.
Mára igazi filmcsillag lett belőle. Olyan szupersztár, akiért a nők őrjöngő lelkesedéssel rajonganak. Olyan ez, mint egy valóra vált álom, ugye? Szerintem egyáltalán nem.
Hogy ki vagyok én? Olive, egy újdonsült írónő. Vagyis hát ÉN írtam azt a könyvet, amit filmre visznek, mégpedig Jason főszereplésével! Ezenkívül az internet azzal van tele, hogy én vagyok az a szerencsés lány, akit a szupersztár Jason Thorn hamarosan feleségül vesz.
Most megint azt gondolod, hogy a világ legmázlistább csaja vagyok? Hát nem. Szó sincs semmi ilyesmiről.
Ella Maise, nemzetközi bestsellerszerző első, magyar nyelven megjelenő kötetében kilép a hétköznapok szürkeségéből, és egy varázslatosan romantikus világba repít.

Tags: 2018, 5 csillag, álomgyár kiadó, ella maise, erotikus, imádlak jason thorn, romantikus

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − 5 =

0 shares

Archívum

Címkék