TOMOR ANITA: Sugar ​Daddy

Leginkább a téma miatt vártam nagyon ezt a könyvet, azt hittem kicsit többet kapok majd a Sugar-jelenségből. Jobban belelátok ebbe az életformába, több információval gazdagodom. Eleinte kicsit csalódott voltam ezért, de hamar túltettem magam rajta, és elkezdtem élvezni azt a szexuálisan túlfűtött játékot, mely a két főszereplő között zajlott.
Lily és Logan között már az első találkozásukkor tapintani lehetett a feszültséget, ami egyre csak fokozódott, ahogy haladtunk előre a cselekményben. Ugyanis hiába vonzódtak őrületesen egymáshoz, mindketten mást akartak, és egyiküknek sem állt szándékában engedni, változtatni az elképzeléseiken. Ez nekik, kettejüknek, gondot jelentett, viszont, én, mint olvasó, roppantul élveztem a kialakult szituációt.
És épp, amikor már teljesen a regény hatása alatt voltam, és jókat nevetgéltem rajta, hirtelen vége lett. Nem tudtam mire vélni a dolgot, kicsit talán mérges is lettem…Viszont némi utánajárást követően szerencsére kiderült, hogy folytatása várható a történetnek. Ami nagyon érdekesnek ígérkezik, hiszen el sem tudom képzelni hogy lehet tovább szőni a cselekmény szálait.

Az elbeszélésben a két főszereplő szemszögét sűrűn váltogatva merülhettünk el, mely azért volt nagyon szórakoztató, mert egy adott történésre nem csak egyből megtudtuk mindkét fél reakcióját, hanem a gondolataikat is rögtön megismerhettük.

Tomor Anita ismét egy szórakoztató, szívet melengető művet alkotott, amely tökéletes egy kis Valentin napi ráhangolódásra, vagy lehet akár egy romantikus hétvége előfutára is.


Kiadó: Pyrus Kiadó
Kiadás éve: 2018
Oldalak száma: 384 oldal

Lily ​egyetemre jár. Semmi más vágya nincs, csak az, hogy lediplomázzon végre és elkezdjen dolgozni. A lakbéren túl nem futja neki másra, nem költ luxusra, sem Louis Vuitton táskákra. Lottit, a barátnőjét viszont csak a Louis Vuitton táskák érdeklik. A régi pasija visszament Ausztráliába, ezért most új Sugar Daddyre vadászik, aki némi viszonzásért cserébe biztosít neki lakást és drága holmikat. Lilytől idegen ez az életforma, kirázza a hideg attól, hogy pusztán érdekből legyen együtt valakivel. Lottinak mégis sikerül valahogy rábeszélnie, hogy menjen el vele a bárba, ahol a potenciális jelöltekkel találkozik. Logan az a típusú pasi, aki tudja, mit akar. Ez azon a napon is így van, amikor ebédelni megy, és a mögötte lévő asztalnál fültanúja lesz két barátnő beszélgetésének. Gazdag, nagyon gazdag, és piszkosul jóképű. Épp olyan pasi, akit az egyikük keres. Neki viszont a másik lány kell. Ajánlatot tesz Lilynek, felkínálja, hogy lesz a Sugar Daddyje, ha beleegyezik, hogy lefekszik vele. Nem egyszer, hanem rendszeresen. A szabály egyszerű: megkap mindent, amíg vele van, de más pasival nem jöhet össze. Lily legszívesebben visszautasítaná, de Logan nem hagyja, hogy nemet mondjon.
Vajon meddig tartható fenn egy üzleti ajánlat? És mi van, ha közben beleszeretsz a másikba?

Tomor Anita új regénye egyszerűen szenzációs. Magával ragadó és letehetetlen csakúgy, mint az előzőek, az Álmodtam már rólad, a Helló újra, kedves exem! és a Nyolc éjszaka. Súlyos függőséget okoz!

Tags: 2018, pyrus kiadó, romantikus, sugar daddy, tomor anita

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × kettő =

0 shares

Archívum

Címkék