TOMOR ANITA: Most ​már együtt álmodunk (Álmodtam már rólad 3.)

Eleinte nem sikerült teljes egészében felvenni a fonalat, és elmerülni az elbeszélésben ott, ahol az előző rész – Még mindig rólad álmodom – véget ért, de egy idő után így is magával ragadtak az események és már nem érdekelt, hogy nem emlékszem minden visszautalásra.

SPOILER!
A történet továbbra is fordulatos és eseménydús. A főszereplők, Liv és David, Indorában biztonságos terület felé igyekeznek a dzsungelen át, számtalan veszély közepette, miközben próbálják ellenségeiket elkerülni.
Nagyon érdekesen alakította az írónő a cselekményszálat: rengeteg fordulat tarkította a művet, amikről időközben kiderült, hogy Liv vagy David álmai. Ez véleményem szerint nagyon izgalmassá tette a könyvet, mert amikor már kezdtem beleélni magamat egy-egy történésbe, egyszer csak teljesen új irányt vettek az események.
Az elbeszélés előrehaladtával egyre érdekesebben alakultak az események, számtalan kalandot éltem át Livvel és Daviddel, tulajdonképpen teljesen beszippantott a regény.
A vége hatalmas csavarral zárult, de valahogy nem tudtam megbarátkozni ezzel a végszóval, és reménykedem, hogy a következő könyv elején egy olyan fordulat vár majd, amely teljesen megváltoztatja a cselekményt.

Liv továbbra sem a kedvenc női főszereplőm: feleslegesen bonyolítja a dolgokat, hétköznapinak semmiképp sem nevezhető szituációkban, annak ellenére, hogy tudja mi lenne a helyes viselkedés, mit kéne tennie, még véletlenül sem csinálja azt, valamikor szimplán csak csökönyösségből. Bizonyos részeknél rendkívül idegesítő volt.

Nagyon tetszik ez a fantasy-s kalandregény stílus, némi romantikával fűszerezve, melyben mind kalandból, mind érzelmekből és erotikából pont megfelelő mennyiséget kaptunk, mindezt egy ismeretlen, különös világ falain belül.

Még most, napokkal a könyv letétele után is, azon kapom magam, hogy „Indorában bolyongok” és várom, hogy elmerülhessek a következő kalandban.


Kiadó: Pyrus Kiadó
Oldalak száma: 350 oldal

Vajon ​milyen érzés lehet belecsöppenni egy világba, ahol királyok és királynők harcolnak a hatalomért? Ahol minden pillanatban veszély leselkedik, és ahol sohasem tudni, kiben bízhatsz meg, ki a barát és ki az ellenség.
Liv éktelenül haragszik Davidre. A pasira, aki átverte, otthagyta és elhitette vele, hogy sosem volt számára több egy egyéjszakás kalandnál. Aki mellesleg azt sem vallotta be neki, hogy igazából egy titokzatos királyság trónörököse, amelynek kapuja Kambodzsa rejtett őserdejében nyílik, és ahová szinte senki sem juthat át. Liv most mégis ebben a felettébb hátborzongató világban, Indorában találja magát újra, ahol őt is elveszett hercegnőként emlegetik, és ami talán még meghökkentőbb, David menyasszonyának tartják. Sőt, parancsba adják neki, hogy hozzá kell mennie feleségül az egyetlen emberhez, akit per pillanat a legjobban gyűlöl.
Vajon létezhet szerelem egy vad és kiszámíthatatlan világban, ahol a trón jelenti az egyetlen hatalmat? Ahol még az sem kizárt, hogy egyik pillanatban azt hiszed, a férfihoz mész hozzá, akit szeretsz, a következőben pedig kiderül, az ellenség felesége lettél.
A hatalmas sikerű Álmodtam már rólad és Még mindig rólad álmodom című regények várva várt folytatása megérkezett! Tomor Anita ismét elkalauzol minket Kambodzsába és egy titokzatos, álomszerű világba, melyről nem is hinnénk, hogy létezik. Végigizgulhatjuk Liv és David szívszorító és szenvedéllyel teli, megható történetét.
Ez a rész minden oldalon kiszámíthatatlan izgalmat rejt! Ez a könyv garantáltan lebilincsel és rabul ejt!

Tags: 2019, 5 csillag, álmodtam már rólad, most már együtt álmodunk, pyrus kiadó, tomor anita

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc + 15 =

0 shares

Archívum

Címkék