LAKATOS LEVENTE: A ​hatalom szabályai-Szigor III.

„Egyszer minden történet véget ér. 
Egyszer minden titokra fény derül. 
Egyszer minden szerelem elmúlik?

Liza és Igor boldogságáért magyar olvasók ezrei szurkolnak. A Szigor-trilógia zárókötetében végre kiderül, hogy az imádott páros jövője eggyé forr vagy a politikai csatározások veszteségeként örökre búcsút kell inteniük egymásnak. Ami biztos: eljött az ideje annak, hogy végre mindketten megtanulják a hatalom szabályait.”

Sajnos elérkeztünk a Szigor-trilógia zárókötetéhez. A sorozat első két részét ( A tiltás gyönyöre és A pillangók ébredését ) Édesapámmal együtt véleményeztük. Viszont az utolsó kötethez – időhiány miatt – csak egy mondatot fűzött:

„Lakatos Levente rajongóknak kötelező olvasmány!” 🙂

És tényleg…Ebben a könyvben minden megvolt, amit vártam: az első két regényhez hasonlóan az író a politika világát mutatta be nekünk, úgy, hogy még mindig tudott újat mondani. A játszmákra, áskálódásokra, hatalmi harcokra helyezve a hangsúlyt egy minduntalan kiismerhetetlen közeg tárult fel előttünk. Ez a környezet volt Liza és Igor legnagyobb ellenfele, kapcsolatuk elmélyülésének ellensége. És ez a környezet volt az is, mely míg Igort mindjobban szimpatikussá, addig Lizát folyamatosan ellenszenvessé tette. Miközben a férfi főszereplő jelleme pozitív változásokon ment keresztül, addig Liza egyre jobban elmerült a hazugságokkal teli életében, melyből a cselekmény talán egyik legnagyobb fordulata sem húzta ki.

„Semmi nem könnyű és minden nehéz. A kérdés az, hogy te miként kezeled a kihívásokat. Elmenekülsz előlük, vagy bevállalod őket?”

A politikai szállal tökéletes egyensúlyban volt az elbeszélés erotikus tartalma. A vadító helyzetek, a különleges játékok, mind-mind (a bejegyzés írása közben is) mosolyt csalnak/csaltak az arcomra, és nagyon feldobták a történetet. A romantikus mozzanatoknak hála pedig egy hibátlan könyvet kaptunk, mely véleményem szerint a trilógia legjobban sikerült olvasmánya lett.

Egyszerűen muszáj leírnom a kedvenc mondatomat, ami igazából úgy a legviccesebb, ha ismeritek a szövegkörnyezetet, de nem spoilerezek!

„Íme, az élő példája annak, hogy a rázós utak is élvezettel teliek lehetnek, végül pedig céljáig ér az ember.”

Összefoglalván: szerintem nem csak Lakatos Levente rajongóknak kötelező olvasmány! 🙂

Köszönöm a könyvet a Libri Kiadónak!

Tags: 2017, 5 csillag, a hatalom szabályai, erotikus, lakatos levente, libri könyvkiadó, romantikus, szigor

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × négy =

0 shares

Archívum

Címkék