Marvel sorozatok könyv formában?

Igen! Végre rám is gondoltak. Szeretem a Marvel filmeket, láttam őket egytől egyig, hála a páromnak. Na, de eligazodni ebben a sok szuperképességben és korban? Számomra lehetetlen küldetés volt, eddig.

21 film, 12 sorozat, több mint 100 szereplő van a Marvel mögött, melyek ráadásul nem is feltétlenül egymás után következnek. Több film egymással egy időben játszódik, és folyamatos utalások vannak benne korábbi történésekre. Vagyis nincs az a sorrend, amiben megérthetnéd. Számos összefoglaló is készült róla, de ez a sok idegen név, gyors tempóban csak összezavarja az embert. Hála a Kolibri Kiadónak ez most megváltozhat, hiszen nyár elején 2 könyv is Magyarországra érkezik, ami többek között ezt hivatott megértetni.

Ezenkívül sok-sok háttér-információ és érdekesség is napvilágot lát majd, amit nem tudtál, vagy csak nem figyeltél elég jól. Az egyik ilyen a szereplők nagy könyve, amiben a legkisebbektől a legnagyobb és legfélelmetesebb szuperhősökig tudhatsz meg minden apró és izgalmas részletet. A másik pedig tényeket, érdekességeket közöl a Marvel képregényekből, amivel gyorsan felzárkózhatunk, ha eddig nem ástuk volna bele magunkat e misztikus világba.

 


Marvel Studios – Szereplők Nagykönyve

Tudj meg mindent kedvenceidről – legyenek aprók, hatalmasok, szupererősek vagy hétköznapi emberek – Vasembertől Pókemberen át egészen Marvel Kapitányig!

Ez a könyv segít megismerni a szereplők életén keresztül a Marvel-filmek több mint egy évtizedének történetét. De nem csupán a hősökről esik benne szó: itt megtalálod a nagy hatalmú gonoszokat és követőiket, az álnok kémeket, a bátor katonákat és azokat a hétköznapi embereket is, akik minduntalan belekeverednek a hősök nagyszabású csatáiba.

Megjelenés: 2019. április 1.

 Marvel – Amiről tudnod kell és tudni érdemes

Rajongó vagy? Ha már a kezdetektől fogva, akkor a te polcodról sem hiányozhat hiánypótló könyvünk. Ha még nem, segítségünkkel a leggyorsabban felzárkózhatsz a keménymagba.

Az Amiről tudnod kell és tudni érdemes izgalmas és kevésbé közismert tényeket vonultat fel a Marvel-képregénysorozatok több évtizedes történetéből. Hány színvariációja létezik Hulknak, mitől olyan különleges Marvel Kapitány macskája, és miként tett szert egy béka Thor mitikus erejére? Ebből a csodás, képregények stílusát idéző könyvből megtudhatod!

Megjelenés: 2019. június 30.

Elindult a Marvel Könyvek facebook oldala, ahol minden friss információ megtalálható a könyvekről, filmekről és minden kapcsolódó érdekességről: https://www.facebook.com/Marvel-Könyvek-322185131831633/

Kolibri Kiadó

Fotók forrása: Kolibri Kiadó

Tags: képregény, kolibri kiadó, marvel, szuperhős

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × egy =

0 shares

Archívum

Címkék