TOMOR ANITA: Imádlak, ​Los Angeles!

Az Irány Hollywood! után nagyon vártam már ezt a könyvet, ráadásul a fülszövege is egy jó kis romantikus regényt sejtetett. Viszont némileg csalódnom kellett.

SPOILER!
Főszereplőnk, Lora, egy soha vissza nem térő alkalmat megragadva, Los Angelesbe repül egy híres riporter gyakornokának. Az Angyalok városába érkezve összeszólalkozik egy rendkívül vonzó fiatalemberrel, akiről később kiderül, hogy egy híres filmsztár, Oliver Jenkins. A véletlenek úgy hozzák, hogy Lorának az első munkanapján meg kell interjúvolni Olivert, aki időközben elhatározta, megszerzi magának a lányt. Lora persze ellenáll, mert nem akar egy újabb egyéjszakás kaland lenni a szívtipró életében, amivel csak egyre jobban feltüzeli a hírességet.

Úgyhogy az elbeszélés első felében tulajdonképpen egy macska-egér játék tanúi lehettünk, ami nem volt rossz, érezhető is volt a feszültség, a szikra a két szereplő között, valami nekem mégis hiányzott. Lehet az volt a baj, hogy szerintem el volt nyújtva ez az évődés vagy hogy kicsit sablonosak voltak a párbeszédek, mindenesetre nem volt az igazi.

A könyv második fele viszont sokkal pörgősebb lett, tele drámákkal, amik mondjuk várhatóak voltak, mégis feldobták a sztorit. Amikor pedig már igazán belelendültünk volna a történetbe, és megjelent egy nagyon érdekes téma is, realizáltam, hogy nincs már annyi oldal hátra, hogy megoldódjanak a dolgok és jobban kibontásra kerüljön ez a témakör. És ez volt a csalódásom legfőbb oka.

Azt vártam ettől a műtől, hogy 400 oldalban kapni fogok egy komplett sztorit, némi fordulattal, ami a végére meg is oldódik, és ez pont jó lett volna ebben az ünnepi forgatagban. Ehelyett izgulhatok, vajon úgy alakul-e a folytatás, ahogy én gondolom és valóban az lesz-e az igazi csattanó, amire minimális utalások voltak csupán az elbeszélésben.


Kiadó: Pyrus
Kiadás éve: 2021
Oldalak száma: 412 oldal

Lora ​egy szerfelett visszahúzódó lány, nem szereti a kamerákat és utál szerepelni. Mégis úgy hozza az élet, hogy beiratkozik egy műsorvezető-riporter képzésre. Úgy gondolja, ez a legjobb módja annak, hogy végre legyőzze a félelmeit, ezért belevág a kalandba.

Arra viszont nem számít, hogy egyszer Hollywoodba is elutazhat, ahol lehetősége nyílik arra, hogy megnézze, hogyan készítik a nagy stábok az élő interjúkat a legnépszerűbb hollywoodi sztárokkal. Arra pedig végképp nem számít, hogy mindössze negyedórával a várva várt interjú előtt az ismert riporternő, Rétey Sára lebetegszik, és ezért Lorának kell lebonyolítania a világ leghírhedtebb nőcsábászával, a híres Oliver Jenkinsszel az interjút, aki ráadásul az első perctől fogva úgy néz rá, mint aki azonnal, ott és akkor meg akarja szerezni magának.

Lora legszívesebben fejvesztve menekülne el a helyszínről, és felszállna az első gépre, hogy még csak a pasi emlékét is kitörölje a fejéből, de már késő. Az interjú elkezdődik, Oliver Jenkins pedig az első kérdés után közli vele, örömmel válaszol a kérdéseire egy feltétellel: ha elmegy vele randizni még aznap este.

Vajon akarhat-e többet egy egyéjszakás kalandnál egy hollywoodi sztár egy hétköznapi lánytól? Vajon van választása Lorának? Mondhat nemet egy hollywoodi sztárnak?

Tags: 2021, 4 csillag, imádlak los angeles, romantikus regény, tomor anita

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − 4 =

0 shares

Archívum

Címkék