Borsa Brown: Az Arab lánya – Első rész

Kiadó: Álomgyár Kiadó

Oldalszám: 472 oldal

Megjelenés: 2016.

 

 „”Megrendítő és fordulatos”

Gamal, a szaúdi királyi család tagja, megkapja élete legnagyobb feladatát: fel kell nevelnie magyar szerelmétől született gyermekét, Annát – nem is akárhol: saját hazájában, Szaúd-Arábiában. A család nem nézi jó szemmel a házasságon kívüli kislány érkezését. De ha ez nem lenne elég, a sors még egy megoldhatatlannak tűnő kihívást küld Gamalnak.

Vajon képes egy apa egyenlőséget tenni gyermekei között, amikor azt a vallási tradíciók szerint nem is volna szabad? Lehet boldog egy ilyen zord világban egy ártatlan kislány, akinek már születésekor megpecsételődik a sorsa? Mire képes az apai szív? Mire képes egy mostoha?

A hatalmas sikert aratott Az Arab és Az Arab szeretője című írásokban megismertük egy szívbemarkoló szerelem történetét.

BORSA BROWN legújabb regényében, Az Arab lánya első kötetében a korábbi részek folytatásaként a gyermek Anna élete bontakozik ki, miközben édesapja, Gamal lelke is új életre kel.

A szerzőnő különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai az olvasók kedvenceivé váltak. Az írónő a már megszokott stílusban folytatja a történetet, mely ismét érzelmi magasságokba és mélységekbe juttat bennünket.”

Az Álomgyár Kiadó jóvoltából volt szeremcsém elolvasni ezt a regényt. Tulajdonképpen már a megjelenés előtt szinte sokként ért a két könyvrészlet, melyet az írónő osztott meg a közösségi oldalán. 🙂 Nagyon meglepődtem, alig vártam már, hogy elolvassam a művet.

A regény kézhezvételétől, egészen a lerakásáig ez a döbbenet végig jelen volt az arcomon. 🙂 Miközben érzések egész sorát éltem át a kanapén ülve. Egyik pillanatban még sírtam, öt mondattal később pedig már nevettem.

A karaktereket, mint régi ismerősöket köszöntöttem a regényben, mégis megismertem egy új arcukat, pl.Gamalt apaként, Yasmint anyaként… Úgy éreztem, hogy rengeteget változott a személyiségük az első könyvhöz képest. Együtt öregedtek, lettek bölcsebbek az olvasókkal.

Nehéz ezt a bejegyzést spoiler nélkül írni, de azt kell mondanom, hogy meg sem lepődtem, amikor az írónő, majdnem a regény elején egy hatalmas bonyodalommal indított, amit szinte már vártam. 🙂

Természetesen ez a bökkenő borította minden elképzelésemet a művel kapcsolatban. Ezt csak fokozták a különböző fordulatok, így teljes volt bennem a bizonytalanság. A kétség végig velem volt a mű végéig, ráadásul a szerző erotikus tartalmakkal is jócskán megspékelte a történetet, így teljes volt bennem a káosz. 🙂

Már kezdett minden leülepedni bennem, kezdtem elfogadni, hogy biztos majd a következő könyvben kapom meg a válaszaimat, a sztori folytatását. Ekkor egy olyan esemény történt, ami mindenek felett állt, ezzel lezárva a könyvet.

Összefoglalván: Borsa Brown megint egy olyan könyvet írt, mely nem hagyja nyugodni az embert a következő rész elolvasásáig.

Ha kíváncsi vagy itt elolvashatod Az Arab című könyvről alkotott véleményemet: http://edeskiskonyvkritikak.hu/2015/12/09/borsa-brown-az-arab-szenvedely-es-erotika-a-kelet-kapujaban/

Itt pedig Az Arab szeretőjéről: http://edeskiskonyvkritikak.hu/2016/04/02/borsa-brown-az-arab-szeretoje/

Borsa Brown: Az Arab lánya - Első rész

9.8

Író

10.0/10

Történet

9.5/10

Karakterek

9.5/10

Kiszámíthatatlanság

10.0/10
Tags: álomgyár kiadó, az arab, az arab lánya, az arab szeretője, borsa brown, könyv, könyvkritika, könyvmoly, vélemény

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + 9 =

0 shares

Archívum

Címkék