Tammara Webber: Where You Are – Ahol te vagy (A sorok között 2.)

„Amint a legutóbbi filmje forgatásán megismerkedtek,
Graham Douglas rögtön odavolt Emma Pierce-ért. Ám a lányt a szupersztár Reid Alexander szemelte ki magának. Miután Graham a forgatás alatt minden tőle telhetőt megtett, hogy ne szeressen bele Emmába, kap még egy esélyt véletlenül összetalálkoznak New Yorkban. És ezúttal ki is akarja használni a lehetőséget.
Emma Pierce feláldozta ígéretes hollywoodi karrierjét, hogy átlagos lányként élhessen. Azt hitte, úrrá lett érzésein a két nagyon különböző fiú iránt, akik legutóbbi filmje forgatásán vetélkedtek a szívéért, ám a sors egy manhattani kávézóba sodorja, ahol szembetalálja magát azzal a sráccal, aki még mindig hiányzik neki.
Brooke Cameron épp most élt túl egy három hónapos forgatást az irtó vonzó, irtó arrogáns exével: Hollywood ügyeletes szépfiújával. Idősebb és bölcsebb fejjel Brooke most jó barátját, Grahamet szemelte ki magának, és csak egyetlen akadály áll az útjában: Emma. Az a lány, akit Graham képtelen elfelejteni.
Reid Alexander egyetlen szóval össze tudja foglalni az életét: unalmas. Nem sok tennivalója akad az interjúkon, fotózásokon és legutóbbi filmje premierjén kívül. Szüksége van valami elfoglaltságra, de arra álmában sem gondol, hogy még mindig morcos exével fog összeállni, és közös erővel próbálják meg elérni a céljukat: Graham és Emma szakítását.”

 

Az az igazság, hogy én valahogy nem is gondolkodtam „A sorok között” folytatásában. Pedig teljesen egyértelmű lett volna számomra, ha jobban odafigyelek a jelekre. 🙂  Mindenesetre örültem neki, amikor megjelent.

A történet szerint Emma és Graham összefutottak a lány new yorki látogatása során, ahol egyből egy titokra is fény derült, és már össze is jöttek 🙂

Emma és Graham kapcsolata túlságosan „rózsaszín” volt nekem, az első pillanattól kezdve, leginkább a srácnak köszönhetően. Nem szeretem az ennyire romantikus fiúkat, Graham nekem most kicsit sok volt, szimpatikusabb volt az előző részben. Nem találkoztak egymással hónapokon keresztül, aztán pár szkájpos beszélgetés után már szinte az „örökké együtt”-nél tartottak.

Brooke, Reid segítségével folyamatosan terveket szövögetett, hogy tudná őket szétválasztani. Kicsit nevetségesek voltak ezek a tervek, de Emma és Graham alig találkoztak, és a bizalmat egymás iránt is nehezen építgették, úgyhogy volt dráma rendesen 🙂

(Igazából végig azon drukkoltam, hogy Brooke és Reid összejöjjenek 🙂 Szórakoztatóbb és viccesebb volt a párosuk, mint Emmáéknak. Az a tipikus frusztráció, ami két ember között fennáll, és minden beszélgetésükben ott lappang. )

Közben peregtek a programok, fotózások, a filmet népszerűsítették, ebben az időszakban rengeteg feszültség volt, ki-kivel, hol, mit csinált.

A végén már a feszültségek, Brooke és a tervei is az agyamra mentek. Túlságosan nyakatekertek voltak, a realitás teljesen elveszett belőlük.

Még jó, hogy jött egy, kicsit erőltetett csavar, ami a lezárással együtt furcsa volt.

Összességében egy könnyű kis könyvet olvastam, ami minden hibájával együtt olvastatta magát, és ami még fontos, hogy sokkal többet tudtunk meg a szereplők múltjáról, ami mindenképpen pozitív irányba vitte el a művet.

 

Főbb szereplők:

Emma: nekem még most sem derült ki, mi olyan nagy szám benne. Végig ezen törtem a fejem. Oké, hogy elérhetetlen volt egy bizonyos szinten, és nem szippantotta be ez a világ, de ez elég volt?!

Reid: hozta a formáját, vicces szépfiú, minden lány álma, stb., ugyanakkor a szerző meg akart győzni, hogy ő egy személyiségfejlődésen megy át.

Brooke: Ő egy igazi idegesítő, nagyképű, gonosz…lány 🙂

Graham: édes, cuki, naiv, romantikus, aki még jól is néz ki…amúgy szerintem ilyen fiú nincs is 🙂

 

 

Kiadó:KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.

Oldalak száma:337

Nyelv:MAGYAR

Kiadás éve:2016

http://moly.hu/konyvek/tammara-webber-where-you-are-ahol-te-vagy

Tammara Webber: Where you are - Ahol te vagy ( A sorok között 2.)

8

Író

8.0/10

Sztori

8.0/10

Nyelvezet

8.0/10

Kiszámíthatatlanság

8.0/10
Tags: a sorok között, ahol te vagy, könyv, könyvkritika, könyvmoly, olvasás, tammara webber, where yo are

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × négy =

0 shares

Archívum

Címkék