KAREN SWAN: A ​titkos part

Nagyon szeretem Karen Swant, így amikor megjelenik egy új kötete, nem kérdés, hogy elolvasom-e.

SPOILER!
Ebben a regényében az írónő a svéd szigetvilágba kalauzol minket, ahol egy család súlyos és rendkívül meglepő titkaira derül fény.
A történet középpontjában Bell áll, aki egy kedves, kiegyensúlyozott pár, Hanna és Max, három gyermekére vigyáz. Ám ezt az idilli légkört egy telefonhívás egyik pillanatról a másikra megváltoztatja. Ugyanis kiderül, hogy Hanna férje magához tért, aki ugye nem Max. A férj, Emil, makacsul ragaszkodik régi életéhez, képtelen belátni, hogy míg Ő kómában volt, hét év alatt minden megváltozott. Az elbeszélés előrehaladtával a férfi makacsságán kívül véletlen történések is bonyolítják a cselekményt. Majd egyre jobban fokozza a tempót az írónő, egyre feszültebb a könyv hangulata, míg végül óriási titkokra derül fény.
Az izgalmas mű szerencsére romantikában is bővelkedett és komoly fordulatokat szült.

Még nem jártam Svédországban ill. nem is tudok sokat a svéd életérzésről, de ez a könyv felkeltette az érdeklődésemet a lagom iránt és elgondolkodtatott, hogy komolyabban utánanézzek, esetleg változtassak az életfelfogásomon.

„Sokkal érdekesebb az élet, ha nem panaszkodunk, nem magyarázkodunk. Bízzuk a fantáziájukra.”


Kiadó: XXI. Század
Kiadás éve: 2022
Oldalak száma: 382 oldal
Fordította: Szabó Olimpia

Ketten: love story. Hárman: már tömeg.
Elhallgatások, árulás és sokkoló felfedezések várnak Svédország lélegzetelállító üdülőszigetein…
Bell Everhurst imádja a munkáját: Stockholm régi városnegyedében dolgozik, egy gazdag és elbűvölő házaspár, Hanna and Max Mogert három gyermekére vigyáz.
De egy nap minden megváltozik. Egy nő telefonál valami klinikáról, amelyről Bell még sosem hallott, és megkéri, adja át az üzenetet: Hanna férje magához tért. De nem Maxról beszél.
Fény derül Hanna múltjára, és ez katasztrofális következményekkel jár. A család elutazik, hogy egy idilli svéd szigeten töltsék a nyarat – vajon Bellnek kell állnia a sarat helyettük?

Tags: 2022, 21.század kiadó, 5 csillag, a titkos part, karen swan, romantikus

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × három =

0 shares

Archívum

Címkék