5+1 könyv lélekmelengetőnek – 3.

Az otthonülés idejére újabb hat könyvet ajánlunk Nektek, ezen a héten is. Ha lemaradtatok volna első két ajánlónkról, ITT és ITT elolvashatjátok!
Mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánunk!

Tomor Anita: Helló ​újra, kedves exem!

Kiadó: Pyrus Kiadó
Kiadás éve: 2017
Oldalak száma: 328 oldal

A véleményünket ITT elérhetitek a könyvről!

Nora ​fiatal szingliként éli az életét. Azt hiszi, maga mögött hagyta a múltját, és elegendő távolságra van a régi pasijától, aki hét évvel ezelőtt szó nélkül otthagyta. Egészen addig, amíg össze nem fut vele újra. Onnantól kezdve az élete a feje tetejére áll.
Patrick híres autóversenyző. Szereti a nőket, és a nők is szeretik őt. Az egész világon ismerik a nevét. Jóképű, talán túlzottan is. Megvan mindene, kivéve egy dolgot. Norát. Megszokta, hogy mindig mindent megkap, amit csak akar. És most, hogy újra meglátja a csinos exbarátnőjét, egészen biztos benne, hogy mi kell neki. Nora gyűlöli, és ő ezzel tisztában van. Tudja, hogy újra meg kell hódítania. Vadászösztöne a lány folyamatos visszautasításai miatt csak még erősebben tör elő. Ostromot indít, amit lehetetlenség hárítani.
Nora nem tudja kiverni a fejéből Patricket, pedig kitartóan próbálkozik. A férfi üzenetei és szenvedélyes megnyilvánulásai néha már az őrületbe kergetik. Patrick nem hagyja, hogy felejtsen. Pedig ő másra szeretne koncentrálni. Gyereket akar. Mégpedig egyedül. Csalódott a férfiakban, ezért nem vágyik új párkapcsolatra. Patrick közelében lenni pedig pláne nem akar.
Egy nap Emma, a barátnője felveti az ötletet: miért ne lehetne Patrick a gyerek apja? Elvégre Patrick csak egy dolgot akar: szexet. Mi lenne, ha megkapná? Mi lenne, ha mindenki megkapná, amit akar? Ő egy gyereket, Patrick pedig őt egy éjszakára.
Szerelem és szenvedély keveredik Tomor Anita új regényében. Igazi, ízig-vérig romantikus könyv, melyet lehetetlenség letenni. Az első sorától az utolsóig magával ragadó. Ha szeretted A szürke ötven árnyalatát, imádni fogod ezt a történetet!

Kevin Kwan: Kőgazdag ​ázsiaiak

Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2018
Oldalak száma: 432 oldal
Fordította: Németh Dorottya

A véleményünket ITT elérhetitek a könyvről!

Amikor ​Rachel Csu, a fiatal, intelligens New York-i egyetemi tanár beleegyezik, hogy a nyarat Szingapúrban töltse barátjával, a szintén egyetemi tanár Nicholas Younggal, egy szerény, békés családi fészket képzel el, ahol azzal a férfival töltheti majd az idejét, akihez egyszer talán férjhez megy. Úgy tervezik, kipihenik a munka fáradalmait, és egyben hivatalosak Nick gyerekkori barátja, Colin Khoo és a gyönyörű Araminta Lee világraszóló esküvőjére is.
A lány nem is sejti, hogy Nick otthona történetesen egy palota, hogy többet ül majd magánrepülőgépen, mint autóban, és hogy a legfurcsább, legőrültebb, leggazdagabb emberek fogadják, akikkel életében addig találkozott.
Szatirikus, eredeti humorral átszőtt portré, letehetetlen olvasmány elképesztő gazdagságról és fényűzésről. A Kőgazdag ázsiaiak trilógia bepillantást enged az ázsiai sznob nagyvilági körök életébe, lenyűgöző módon ábrázolja a régi és az újgazdagok közötti ellentéteket, a családi kötelékeket és az ezzel járó – gyakran kínos – kötelezettségeket.
A trilógia következő kötetei: Kőgazdag barátnő; Kőgazdag problémák

„Vannak gazdagok, mocskosul gazdagok és vannak kőgazdagok… A könyv mulatságosan állítja pellengérre a szinte felfoghatatlan gazdagságot és az ázsiai nagyvilági népek őrültségeit.”
People magazin
„Finoman dekadens… Ez a 48 karátos strandolós olvasmány őrületesen vicces.” Entertainment Weekly
„Eredeti és szórakoztató… Olyan volt, mintha hullámvasúton ülnék. Imádtam!” Jackie Collins

Mandy Baggot: Egy ​karácsonyi csók

Kiadó: Tericum
Kiadás éve: 2018
Oldalak száma: 336 oldal
Fordította: Tamás Dénes

A véleményünket ITT elérhetitek a könyvről!

Mindenki ​szereti a karácsonyt. Így van vele Isla Winters is. Húgával, aki egy tragikus kimenetelű baleset után tolószékbe kényszerült, Notting Hillben élnek, London izgalmas, ezerarcú városrészében, ahol a nagy sikerű film, a Sztárom a párom is játszódik. És hol másutt lenne pompásabb a karácsonyi időszak, mint itt? A városrész ünnepi fényekbe öltözik, és pazar partik helyszíne lesz. Csakhogy Isla ezúttal nem tudja igazán élvezni kedvenc ünnepét, annyi gond, teher és intéznivaló nehezedik a vállára.
Épp a cége karácsonyi partiját szervezné, amikor Londonba érkezik a vállalat új vezérigazgatója, és mindent a feje tetejére állít. Nem elég, hogy jóképű és frissen elvált, de a két kislányát is magával hozza Londonba, majd befogja Islát új projektjébe, ami mindkettőjük életét gyökeresen megváltoztatja.
Mandy Baggot szívet melengető regénye tele van izgalmas csavarokkal és fordulatokkal, váratlan és mulatságos helyzetekkel. A szereplők szinte életre kelnek a könyv oldalain, és az olvasó már-már a történet részesének érezheti magát.

Nicolas Barreau: Piciny ​csodák kávézója

Kiadó: Park Kiadó
Kiadás éve: 2020
Oldalak száma: 280 oldal
Fordította: Fodor Zsuzsa

A véleményünket ITT elérhetitek a könyvről!

„Igazán remélem, gyermekem, hogy egy nap majd találsz egy olyan embert, akivel a magasba szállsz…”
A 25 éves Nelly retteg a repüléstől, hisz a jelekben, és nem az a típus, aki egyszer csak kiveszi minden megtakarított pénzét a bankból, vásárol magának egy méregdrága piros táskát, majd egy hideg januári reggelen hanyatt-homlok otthagyja Párizst, és Velencébe utazik. De olykor történnek dolgok, melyek felborítják az ember életét. Például egy fájdalmas szerelmi csalódás vagy egy régi könyvben olvasott, talányos mondat. Néha el kell veszítenünk a talajt a lábunk alól ahhoz, hogy a hetedik mennyországba jussunk…

Nicolas Barreau (1980) Párizsban született, a Sorbonne-on tanult romanisztikát és történelmet. Párizsban, a fény városában játszódó, könnyed, romantikus regényeivel világszerte lelkes olvasók tömegeit hódította meg. A Piciny csodák kávézója a hetedik magyarul olvasható könyve.

Beth O'Leary: Az ​ágybérlő

Kiadó: General Press
Kiadás éve: 2019
Oldalak száma: 456 oldal
Fordította: Fügedi Tímea

Az új Jojo Moyes… Megvan benne a Mielőtt megismertelek összes hozzávalója. Cosmopolitan

Tiffy és Leon egy lakásban laknak.
Tiffy és Leon ugyanabban az ágyban alszanak.
Tiffy és Leon még sosem találkoztak…

Tiffynek egy olcsó albérletet kell találnia. Méghozzá azonnal. Leon éjszakánként dolgozik, és meglehetősen pénzszűkében van. A barátaik azt gondolják, hogy elment a józan eszük, de ők úgy érzik, megtalálták a tökéletes megoldást: amíg Tiffy dolgozik, a férfié az egyágyas lakás, a fennmaradó időben viszont a nőé.
A helyzetüket tovább bonyolítja egy megszállott expasi, egy követelőző ügyfél, nem beszélve egy igazságtalanul bebörtönzött fivérről, így hamar rá kell jönniük, hogy ha jól akarják érezni magukat az otthonukban, akkor minden szabályt fel kell rúgniuk…

Alessandra Torre: Hollywoodi ​mocsok

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2018
Oldalak száma: 472 oldal
Fordította: Miks-Rédai Viktória

Cole Masten. Hollywood Tökéletes Férjéből Hollywood Legszexibb Agglegénye lett, miután szupersztár felesége elhagyta. Most minden partiban benne van, és mindenkit megfektet, akit tud. Los Angeles, vigyázz: új rosszfiú van a városban!

Summer Jenkins. Ez én vagyok. Kisvárosi lány, aki a Georgia állambeli Quincyben ragadt. A csirkés kajáim mennyeiek, a pókerasztalnál ki tudok forgatni egy felnőtt férfit a vagyonából, és az érettségi évében közfelkiáltással választottak meg a Legbarátságosabbnak.

Más világban éltünk. Nem is lett volna szabad találkoznunk. Csakhogy Cole Masten elolvasott egy könyvet az én kis városomról. Hat hónappal később pedig leszállt a magángépével a poros kis repterünkön, és magával hozta Hollywoodot.

Azonnal tudtam, hogy ez bajt jelent. A városnak ‒ és nekem is.
Néha az ellentéteknek nagyon nem kellene vonzania egymást.

Tags: 5+1 könyvajánló, alessandra torre, az ágybérlő, beth o'leary, egy karácsonyi csók, general press kft., helló újra kedves exem, hollywoodi mocsok, kevin kwan, kőgazdag ázsiaiak, könyvmolyképző kiadó, kossuth kiadó zrt, mandy baggot, nicolas barreau, park könyvkiadó, piciny csodák kávézója, pyrus kiadó, tericum kiadó, tomor anita

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy + tizennégy =

0 shares

Archívum

Címkék