EMMA CHASE: Királyi ​szerető (Uralkodj magadon 2.)

Egészen más történetet képzeltem el, mint amivel a könyv lapjain találkoztam. Egy nagyszabású párválasztó volt a lelki szemeim előtt, valami olyasmi, mint a Nagy Ő című műsor, ahol a randevúk, az ismerkedés után a főhős a gyönyörű, kicicomázott nők közül, a félénk, visszahúzódó, ugyanakkor okos lányt választja.
Ez az elképzelésem elég hamar megdőlt, ugyanis a női főszereplő, Sarah, egészen más miatt volt jelen Henry rezidenciáján ,közel sem azért, hogy részt vegyen a versengésben. Mégis tulajdonképpen kettejük első találkozásakor már egyértelművé vált a cselekmény kimenetele. Ami igazán érdekes volt a történetben a mód, ahogyan eljutottak odáig.
Egymással való kacérkodásuk, viccelődésük szórakoztató, szimpatikus karakterekké tette őket, akiket már az első oldalaktól megkedvelt az ember, és szívesen olvasta történetüket.

Könyvmolyoknak egyébként igazi csemege a regény. Sarah könyvtáros, nagyon tájékozott a könyvek terén, talán egy kicsit túlságosan is a kiadványokhoz hasonlítja az életét. Henry és Sarah párbeszédeikben pedig folyamatosan klasszikus szépirodalmi művekből idéznek.

” – Hadd bizonyosodjam meg róla, hogy jól értettem -e: azért nem csókolhatsz meg engem, mert egy szerencsétlen regényhősöd, akit Willoughbynak hívnak tönkretett egy csajt, akinek amúgy Marianne a neve.”

A romantikus, erotikával kellően megspékelt elbeszélés nagyon élvezetes volt, számomra mégsem vette fel a versenyt a könyvsorozat első részével, az Egy ágyban a herceggel. Hiába voltak mindkettő regényben rokonszenvesek a szereplők, hiába sodort magával a könnyed, laza cselekmény, mégis hiányzott számomra az első kötet egyfajta álomvilága.


Kiadó: Álomgyár Kiadó
Kiadás éve: 2019
Oldalak száma: 318 oldal
Fordította: Seres Noémi

„Tökéletes ​olvasmány.” – THE BOOK DISCIPLE

Vannak férfiak, akik felelősségteljesnek születnek, és vannak, akiket rákényszerítenek, hogy felelősséget vállaljanak. Henry John Edgar Thomas Pembrook, Wessco hercege megkapta a létező összes kötelezettséget, amit a királyi körökben csak lehet.
De nem kezeli valami jól a helyzetet.
Lenora királynő, azt remélve, hogy unokája felnő a feladathoz, teret ad neki – csakhogy ha nincs otthon a macska, cincogni kezdenek az egerek. De amikor Henry találkozik egy amerikai tévés producerrel, végre hajlandó meghozni a saját döntését:
Üdv a királyi párválasztón!
A pártaláló televíziós valóságshow-ban a világ húsz leggyönyörűbb kékvérű nőjét gyűjtötték össze egy palotában. De csak egyikük nyerheti meg a gyémánt fejdíszt, és csak egyikük nyerheti el a jóképű herceg szívét.
Miközben Henry jól szórakozik a lányok versengésének szánalmas bohóckodásán, valaki igazán felkelti a figyelmét: egy csendes, szemüveges lány a sarokban, akinek a hangja angyali, a teste pedig egy szentet is kísértésbe vinne.
Minél jobban megismeri Henry Sarah Mirabelle Zinnia Von Titebottum kisasszonyt, annál inkább elbűvöli a lány természetes szépsége, az erélyessége, a kedvessége… és a mocskos humora.
De ahogy Rómát sem egy nap alatt építették, úgy a megbízhatatlan nemesek sem változnak meg egyik napról a másikra.
Ahogy Henry igyekszik jóvátenni a hibáit, úgy nyernek új értelmet a régi szavak a rámenős herceg fejében. Szavak, mint amilyen a tisztelet, a becsület és a szerelem.

Tags: 2019, 4 csillag, álomgyár kiadó, emma chase, erotikus, királyi szerető, romantikus regény, uralkodj magadon

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + egy =

0 shares

Archívum

Címkék