EMMA CHASE: Egy ​ágyban a herceggel (Uralkodj magadon 1.)

Pár éve olvastam már az írónőtől és tetszett, amit a kezeim között tartottam, úgyhogy kíváncsian vártam ezt a könyvsorozatot.

SPOILER!
A történet szerint Nicholas egy trónörökös, aki New Yorkba utazik öccse tékozló életmódjának megállítására ill.a testvére hazavitelére. Egyből a városba érkezésekor betér egy családi kávézóba, ahol megismerkedik Olíviával. A lány tulajdonképpen egyedül irányítja az egykor édesanyja által megálmodott helyet, mely egyetlen bevételi forrása a családnak. Napról napra való küszködésében friss levegő számára a Herceg megjelenése, ráadásul már a legelső pillanattól kezdve szikrázik köztük a levegő. Így nem meglepő, hogy egy „kis” ráhatással ugyan, de elmegy vele vacsorázni. Ahogy a két főszereplő egyre jobban érzik magát egymás társaságában, ahogy egyre jobban megismerik a másikat, úgy lesz egyre több a bonyodalom körülöttük. A társadalmi ellentétek, a kötelességeik más-más irányba szólítják őket.

Ugyan nem volt túl sok fordulat a történetben, viszont a legkomolyabbnál, kicsit csaltam és elolvastam miről fog szólni a könyvsorozat másik három része, innentől kezdve már nem volt meglepetés számomra a regény kimenetele, mégis élvezettel olvastam a szereplők vicces riposztjait, valamint Olívia és Nicholas kapcsolatának kiteljesedését.

A karakterek egytől-egyig szimpatikusak voltak, és teljes mértékben hozzájárultak ehhez a kissé „mesés” légkörhöz, mely elhiteti az emberrel, hogy bármi megtörténhet. Úgy gondolom, hogy a mulattató párbeszédeken kívül, ebben a légkörben rejlett a könyv varázsa is.

A regény pont olyan volt, mint amit vártam tőle…Egy romantikus, erotikával fűszerezett könnyű olvasmány, mely a régi, mégis megunhatatlan témára épít: gazdag fiú és szegény lány sorsfordító szerelmére, ill.az ezzel járó nehézségekre. De hiába tűnik elsőre elcsépeltnek ez a témakör, mégis mindig szórakoztató.

Összefoglalván: alig várom a következő részt! 🙂


Kiadó: Álomgyár Kiadó
Kiadás éve: 2018
Oldalak száma: 400 oldal
Fordította: Seres Noémi

„Szenvedélyes ​és elbűvölő.” – AESTAS BOOK blog

Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook Wessco királyságának trónörököse, úgy is mondhatnánk, méltóságos őszexisége, elképesztően vonzó, ellenállhatatlanul jóképű és szégyentelenül öntelt – de hát ki ne lenne az, ha folyton hajbókolnak előtte?
De egyszer csak egy hóeséses manhattani éjszakán a herceg találkozik egy fekete hajú szépséggel, akinek esze ágában sincs meghajolni előtte. Helyette inkább belevág egy tál pitét a herceg képébe.
Nicholas a fejébe veszi, hogy kideríti, vajon a lány is olyan ízletes-e, amilyen a pitéje. Trónörökösként hozzászokott, hogy megkap mindent, amit csak akar.
Egy herceggel randizni nem éppen olyan, amilyennek a pincérnőként dolgozó Olivia Hammond elképzelte.

Adott egy folyton ítélkező királynő, egy lelkesen helytelenítő másodörökös, egy csapat könyörtelen lesifotós és a nyilvánosság fürkésző tekintete.
Bár ló húzta hintón tartanak a Roll Royces-ok felé, és újabban senkit nem nyakaznak már le, a királyi család tagjai még messze vannak attól, hogy maguk közé fogadjanak egy közembert.
De Oliviának mindez talán megéri Nicholasért.
Nicholas úgy nőtt fel, hogy az egész világ őt figyelte, és most a házasságával készülnek ugyanezt tenni. Itt az ideje, hogy eldöntse, ki is ő valójában, és ami még ennél is fontosabb, mit szeretne az életben: királyként uralkodni… vagy egyszerű férfiként örökké birtokolni Olivia szerelmét.

Tags: 2018, 4 csillag, álomgyár kiadó, egy ágyban a herceggel, emma chase, romantikus regény, uralkodj magadon

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − tíz =

0 shares

Archívum

Címkék