TOMOR ANITA: Még ​mindig rólad álmodom

A sorozat első könyvének, az Álmodtam már rólad, elolvasása után egész egyszerűen vágytam a történet folytatására. Őszintén szólva valami romantikusat képzeltem el, ezért nagyon meglepődtem, amikor teljesen másfelé vitt a cselekmény.

A történet úgy folytatódik, hogy Liv felébred egy hajón, az „álmára” pedig úgy emlékszik, mintha megtörtént volna, ezért teljesen össze van zavarodva. Zavarát David viselkedése csak fokozza, aki nemcsak nem emlékszik kettejük közös kalandjára, hanem még megdöbbentő hírekkel is sokkolja a lányt. Ezután David elmegy, Liv pedig elrepül Kambodzsába a régész gyakorlatára.
A gyönyörű országban a lánynak minden ismerős, tudja mit hol talál, és lassan úgy érzi kezd megbolondulni. A kérdéseire egy ember tud választ adni, Andrew, aki nem mond semmi konkrétumot, szimplán a fura megjegyzéseivel még jobban elbizonytalanítja a lányt. Liv egyet tehet: utánajár a megérzésének.
A másik szálon David nézőpontjából ismerhetjük meg a történteket, valamint ez az a szál, mely azon kívül, hogy magyarázatot ad mindenre, egy kalandokkal teli sztorit tár elénk.

A könyv elején, ahogy a főszereplőben, bennem is volt némi zavar, elég rég olvastam már az első részt, és próbáltam visszazökkeni az elbeszélésbe. Szerencsére ez gyorsan sikerült.
Liv ebben a részben egy kicsit idegesített, viszont a Daviddel történt kalandos események láncolata teljes mértékben kárpótolt.
Amit pedig még nagyon szerettem, az Angkor további, részletesebb bemutatása volt.
Mostmár biztos, hogy Tomor Anita a függővégek specialistája: már az Álmodtam már rólad végén is nagyon meglepődtem, most csak az volt a különbség, hogy talán van elképzelésem a folytatást illetően.

Ajánlom mindenkinek, aki egy fordulatokkal teli, pörgős kalandregényre vágyik!


Kiadó: Pyrus Kiadó
Kiadás éve: 2018
Oldalak száma: 342 oldal

Mit ​kezdesz az életeddel, ha egy nap felébredsz, és minden, amiről azt hitted, a valóság, arról egyszer csak kiderül, hogy csupán egy álom volt?
Liv egy hajón ébred, és úgy érzi, napok, sőt hetek teltek el egyetlen éjszaka alatt. Tisztán emlékszik az álmára: Kambodzsára, a régészkedésre, a különleges világra, ahol megannyi kalandban volt része, és ahol igazán beleszeretett Davidbe, a pasiba, aki mellett most felébredt. David azonban nem emlékszik arra, hogy milyen veszélyes kalandokban vettek részt együtt, és arra sem, hogy az életét adta volna a lányért, hogy megmentse.
Aztán különös dolgok kezdenek történni. David elmegy, Livnek pedig indul a gépe Kambodzsába. Ázsiába érkezve Livre egyre gyakrabban tör rá déja vu érzés, minden olyan ismerősnek tűnik számára, minden olyan, mintha már megtörtént volna egyszer. Csak David nincs ott vele. Livet nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy valami nem stimmel, és keresni, kutatni kezd Angkor romjai között, míg utat nem talál egy másik világba, ahol álmában járt már egyszer. Méghozzá Daviddel. Innentől kezdve egy újabb kaland veszi kezdetét. Vajon Liv és David újra egymásra találnak? Vajon a hazugságok és a titkok megváltoztatják az érzéseiket?
A nagy sikerű Álmodtam már rólad című regény folytatása megérkezett! Tomor Anita, a Helló újra, kedves exem! és a Nyolc éjszaka szerzője újra elkalauzol minket Kambodzsába, és egy olyan világba, ahol bármi megtörténhet.
Meglepetésekkel teli, szenzációsan jól felépített történetet kapunk, oly sok izgalommal, szerelemmel és szenvedéllyel fűszerezve, amely egész egyszerűen lebilincseli az olvasót.
Ez a könyv garantáltan rabul ejt!

Tags: 2018, 5 csillag, álmodtam már rólad, kalandregény, még mindig rólad álmodom, pyrus kiadó, tomor anita

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc − 7 =

0 shares

Archívum

Címkék