TOMOR ANITA: Nyolc éjszaka

„Trishnek elege van az unalmas mindennapokból. Úgy érzi, valami új dolgot kell tennie, valami olyat, amit eddig még nem csinált. Elhatározza, hogy életében először elutazik New Yorkba. Egyedül. Felejteni akar és világot látni. Egy valamire viszont nem számít, arra, hogy betoppan az életébe Ryan.

Ryan híres hollywoodi színész, és nem mellesleg rohadt jó pasi. Nincs a világnak olyan pontja, ahol ne csengene ismerősen a neve és ne ismernék fel azonnal az utcán. Mindene megvan, amiről csak álmodni lehet. Ő viszont úgy érzi, valami mégis hiányzik az életéből, és erre csak akkor döbben rá, amikor a londoni reptéren belebotlik Trishbe.

Te mit tennél, ha az álompasi a tévéből egyszer csak előtted állna és le sem venné rólad a szemét, sőt úgy bámulna rád, mintha azonnal ágyba akarna vinni? És akkor, ha ráadásul kiderülne, hogy egymás mellé szól a jegyetek a London-New York járaton?

Trish legszívesebben hanyatt-homlok elmenekülne, de nem teheti. A gép indul és neki le kell ülnie Ryan Davis mellé még akkor is, ha a férfi ,,a baj már megtörtént, bármit csinálsz, akkor is az enyém leszel, bébi” tekintettel néz rá. Trish minél elutasítóbb, Ryan annál jobban élvezi a játékot. Nyolc éjszaka. Csupán ennyit kér Trishtől. Vajon ennyi idő elég ahhoz, hogy megváltozzon két ember élete? Esetleg örökre?

Tomor Anita, az Álmodtam már rólad és a Helló újra, kedves exem! című nagysikerű regények szerzője új romantikus történettel kápráztat el minket. Ahogy azt már megszokhattuk tőle ez a könyve is tele van szerelemmel, játékkal és szenvedéllyel. Letehetetlen és magával ragadó, csak úgy, mint az előzőek is.”

Mondhatnám, hogy egy tipikus romantikus, kellemes könyvet olvashattam ismét, ami szerintem kifejezetten „jól esik” egy nőnek, de úgy érzem Anita írása megint több volt ennél.

Nagyon szeretem, többek között, az írónőben, hogy mindig elrepít minket egy idegen környezetbe, és úgy tudja átadni nekünk ezeknek a helyeknek a varázsát, hogy egyből felvesszük a bakancslistánkra (az Álmodtam már rólad című mű óta Kambodzsa nálam az első helyek egyikén szerepel), vagy újból átéljük elfeledett emlékeinket. Én ennek az elbeszelésnek kapcsán az utóbbi szituációban voltam, úgyhogy teljes egészében ki merem jelenteni, hogy aki a könyv hatására beleszeretett New Yorkba, esetleg Las Vegasba, ha lehetősége adódik, mindenképpen menjen el, mert egy az egyben azt fogja látni, érezni, amit Tomor Anita leírt.

Nyolc éjszaka egy olyan romantikus regény, mely egy érdekes témát dolgoz fel: milyen lenne találkozni egy hírességgel, aki tetszik nekünk? És ha ez a sztár mindenképpen meg akarna szerezni minket? Szerintem ezeken a kérdéseken, titkon, talán valamennyien elgondolkoztunk már, ha mégsem, most Trish, a főszereplőnő, szemszögéből átélhetjük ennek a különös szituációnak minden pozitív ill.negatív mozzanatát. A könyv pikantériája, hogy a másik fél, a híres hollywoodi színész, Ryan gondolatait, érzéseit is megismerhetjük. Kettejük nézőpontjából pedig egy érzelmes, ugyanakkor játékos és vicces elbeszélést olvashatunk, melyben a szexuális feszültség szinte folyamatosan az egekben van.

Ajánlom mindenkinek ezt a tökéletes, bekuckózós regényt, mely garantáltan szórakoztatóbbá teszi a mindennapjainkat!

Köszönöm a könyvet Tomor Anitának!

Tags: 2017, 5 csillag, nyolc éjszaka, pyrus kiadó, romantikus, tomor anita

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − tíz =

0 shares

Archívum

Címkék