5 strandolvasmány nyárra!

  • Nicholas Sparks: Engem láss!

Kiadó: General Press Kft.

„Colin és Maria útja egy éjjel, a szakadó esőben keresztezi egymást. Olyanok, akár a tűz és a víz: a fiú megannyi rossz döntése, erőszakkal teli múltja után keményen küzd, hogy a helyes úton maradjon, a lány azonban le sem tért róla: maga a megtestesült józanság, mértékletesség, és szinte csak a munkájának él. A viharos, váratlan találkozás mindkettejük sorsát megpecsételi, és hamarosan rájönnek: egész életükben másra sem vágytak, csak egymásra. Bimbózó szerelmüket azonban igencsak próbára teszi, amikor felbukkan valaki Maria múltjából. Fenyegető üzenetei fenekestül felforgatják a két fiatal mindennapjait. Vajon ily nehéz időkben is képesek megőrizni szerelmüket, vagy a bosszú lángjai elemésztik a kettejük között kialakult köteléket?
Nicholas Sparks legújabb, mély érzelmekkel és borzongással teli regényének lapjain egy férfi és egy nő egymásra találásának lehetünk a tanúi, összefonódó sorsukban lépten-nyomon megmutatkozik a szeretet, a szerelem és az összetartás ereje. Maria és Colin pedig arra is ráébred: ahhoz, hogy a másik fél valódi énjét megismerjük, a szemünk helyett a szívünkkel kell látnunk.”

1186779

 

  • Hannah Kristin: Út az éjszakába

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ
„Lexi és Mia a középiskola első napjától fogva elválaszthatatlanok.
Sokban különböznek – Lexi árva, és egy lakókocsiparkban él, Mia pedig szerető családban, szép otthonban nevelkedik. Mégis találnak egymásban valamit, amitől ők ketten kiválnak a tömegből.
Mia imádott, jóképű ikertestvérének élete egyszerűbb kissé. Az anyjuk, Jude azt hiszi, nincs miért aggódnia, hiszen a fia könnyedén navigál az életben, könnyedén elér bármit, amit ő vagy a családja kíván. De aztán szerelmes lesz.
Az érettségi nyarát soha nem felejtik el. A barátság, a bizalom és az ígéretek nyarán egyetlen éjszaka mindannyiuk életét megváltoztatja: a szívek összetörnek, a remények köddé válnak, és eljön az idő, hogy maguk mögött hagyják a gyermekkort, és megtanuljanak szembenézni a jövővel.”

776080

 

  • Elin Hilderbrand: A PLETYKA

Várható megjelenés: 2016. június 06.
Kiadó: TÓTHÁGAS KIADÓ
Oldalszám: 368 oldal

 

„Mondtuk már, de szívesen elismételjük:
Hilderbrand a nyár királynője.
A rossz útra tévedt szereplőinek története tökéletes vízparti olvasmány.”
Susannah Cahalan, The New York Post

Egész Nantucket irigyli Madeline Kinget és Grace Panciket, a két jó barátnőt a tökéletes házasságukért, a gyönyörű gyermekeikért, és mert vasárnap esténként a férjükkel négyesben eljárnak vacsorázni. Ezen a nyáron azonban megváltoznak a dolgok, a szigetlakók pedig csak egy valamit szeretnek jobban, mint a tengerparti naplementében koktélozgatni: pletykálni.

És azt beszélik…

…hogy Madeline, az író leblokkolt, pedig vészesen közeledik új regényének leadási határideje, sokasodnak a számlák, és miután az üres lapok a kétségbeesésbe hajszolják, megdöbbentő lépésre szánja el magát;

…hogy Grace, miközben minden erejét bevetve igyekszik földi paradicsommá varázsolni a kertjét, a szükségesnél kicsit szorosabban összedolgozik az életerős, jóképű tájépítészével;

…hogy Grace férje, a sziget sikeres ingatlanügynöke, „Sebes Eddie” szokatlan mellékállást talált;

…hogy Madeline fiának meg Grace lányának mesébe illő kapcsolata zátonyra futott, és elkerülhetetlen a katasztrófa.

A pletyka egyre jobban terjed, miközben azonban Grace és Madeline tisztázni próbálja az igazságot, felmerül a lehetőség, hogy el fogják veszíteni a boldogságot, melyért olyan sokat dolgoztak.

A valóság azonban sokkal rosszabb, mint amit az emberek beszélnek.

***
„Nincs nyár Hiderbrand könnyed, érzéki, humoros nantucketi meséi nélkül, és a legutóbbi könyve sem okoz csalódást. Szövevényes történet, pergő párbeszédekkel; éppen olyan jólesik, mint egy pohár jófajta bor.”
Kim Hubbard, People”

1213967

 

  • Elizabeth Adler: Gyilkosság a tengeren

Kiadó: Libri Kiadó
Oldalszám: 448 oldal

„A gyönyörű és fiatal Angie az egyik pillanatban még dúsgazdag vendéglátói kegyeit élvezi a luxusyachton, majd egy jól irányzott ütés a pezsgősüveggel, és máris a tenger sötét hullámai közt találja magát. Ahogy lángvörös haja szétterül a vízen, még látja a fedélzeten álló két alakot; az egyik a barátnője, a másik a szeretője. Nem hitte volna, hogy így ér véget, hiszen minden olyan szépen indult…
Ahmet Ghulbian, a félig görög, félig egyiptomi milliárdos szenvedélyes játékos. A fiatal és romlatlan lányok a gyengéi. Magához édesgeti őket, játszik velük, majd ha már kényelmetlenné válik a jelenlétük, örökre elhallgattatja őket. Bizarr vágyainak tárgyát hű csatlósa, Mehitabel hajtja fel számára, aki Angie Morse sorsát is megpecsételte…
Ahmet hatalmas partit rendez mocsárra épült birtokán, ahová Martha és Lucy is hivatalosak. A kastély toronyszobája azonban szörnyű titkokat rejt, és aki felfedi őket, nagy árat fizet…
Elizabeth Adler, a Toszkánai nyár, a Bűnös gazdagok és számos egyéb bestseller szerzőjének új regénye vérbeli strandolvasmány; kaland, krimi és romantikus regény egyben.”

1191872

 

  • P. C. Harris – Árnyoldal – A titka az övé, de a szerelme az enyém

Várható megjelenés: 2016. június 05.
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 432

„Rachelle Morgan nagyon fiatalon lett árva. Hétköznapi lánynak számít egy angol főiskolán. Megismerkedik a gazdag és jóképű David Wishsel. A sikeres David a tizenhét évvel ezelőtt meggyilkolt apjától örökölt céget vezeti New Yorkban. Egyetlen szemtanúként még akkor bosszút esküdött. A gyilkos nyomait követve utazik az Egyesült Királyságba, ahol találkozik a gyönyörű Rachelle-lel.

A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, együtt fedezik fel testük és a szerelem titkait.

A férfi azonban nem tud nyugodni, a bosszú hajtja, meg akarja találni apja gyilkosát. Nyomozása során nem várt titokra bukkan: Rachelle-t és a gyilkosságot szövevényes szálak kötik össze. Ez kettejük szerelmébe, vagy akár a lány életébe is kerülhet.

Fényt derít David apja gyilkosának kilétére?
Sikerül megmenekülniük az angol alvilág elől?

P. C. Harris izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.”

covers_396550

Tags: a pletyka, arany pöttyös, elin hilderbrand, elizabeth adler, engem láss!, general press kft., gyilkosság a tengeren, hannah kristin, könyv, könyvmoly, könyvmolyképző kiadó, libri könyvkiadó, nicholas sparks, nyár, olvasás, strand, tóthágas kiadó, út az éjszakába

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 3 =

0 shares

Archívum

Címkék