R.S.Grey: Scoring Wilder – Testcsel

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ

Oldalszám: 408 oldal

Megjelenés: 2016.

 

„Kinsley először csak a hecc kedvéért akarja elcsábítani Wildert, az edzőjét, de hamarosan rá kell jönnie, hogy nem babra megy a játék.

Az olimpiai válogatóra készülő, tizenkilenc éves Kinsley Bryantnek úgy hiányzik Liam Wilder, mint púp a hátára, hiszen fontos lenne, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a felkészülésről. Az Amerika kedvenc rosszfiújaként számon tartott Liam profi futballista, és minden megvan benne ahhoz, hogy a lányok szó nélkül ledobják magukról a textilt.
*Észbontóan jóképű – kipipálva.
*Olyan hátsó, amellyel képes összeroppantani egy parmezán sajtot (méghozzá a drágábbik fajtát) – kipipálva.
*Annyi magabiztosság, amennyivel képes lenne kiiktatni a Föld gravitációs vonzását – duplán kipipálva.
Ráadásul Kinsleynek szigorúan tilos Liamhez közelednie, aki maga a tiltott gyümölcs. Az edzője ezt világosan értésére adta. („Próbáljatok csak meg közel kerülni Wilderhez a focipályán kívül, és olyan gyorsan repültök a csapatból, hogy időtök sem lesz megszámolni a tetoválásait!”) De Kinsley számára ettől csak még vonzóbbá válik a fiú. Sőt, mivel már számba vette a látható helyeken lévő tetoválásokat, nem végez félmunkát, ha már belefogott. A saját szabályai szerint próbál közelebb kerülni Liamhez, aki elhatározza, hogy megismerteti a lánnyal a „csapatszellem” egy teljesen más értelmezését.”

 

Hát a magyar borítóval nem győztek meg, hogy mindenáron kell nekem ez a könyv. 🙂 Viszont megnéztem az eredetit, és más országban kiadottat is, és azok sem nyerték el annyira a tetszésem.

De a regény igen. 🙂  Egy fiú és egy lány tiltott kapcsolatát tárta elénk a mű, focival megspékelve. A sztori néhol furcsa volt, de alapvetően vicces.

Szerettem benne, hogy végre senkinek nem voltak a történetben belső démonai, senkit nem molesztáltak kiskorában, nem történt vele egész életét, kapcsolatait megrontó esemény.

Egész életszerűnek mondtam volna a könyvet, ha nem Amerikában játszódna, és a női- férfi fociról szólna. Persze, újszerű a témakör, de Amerika és a foci??? Ezt egy kicsit rosszul viseltem. 🙂 Az pedig kifejezetten idegesített, hogy úgy viselkedett mindenki a sportolókkal, mint a filmsztárokkal. Nem tehettek meg egy lépést sem lesifotósok nélkül, minden pillanatukat újságukban látták viszont, én ezt túlzásnak találtam.

Tetszett az elején a főszereplők közötti szenvedély, ami az elején szórakoztató volt, de ahogy közelebb került egymáshoz Kinsley és Liam, egyre unalmasabbá vált.

Nem ez volt mostanában a legjobb olvasmányom, de szerettem a humorát, és egész jól visszaadta a két nem közötti szexuális feszültséget.  A történet furcsaságai ellenére egy kerek egész lett belőle, ami iszonyatosan olvastatta magát. Tulajdonképpen nem hiányoltam belőle a fordulatokat és a titkokat, mert így ez a mű, egy nyári napra pont elég volt.

 

Az alábbi linken rendelhetitek meg a kötetet: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/rs-grey-scoring-wilder-testcsel-7295

R.S.Grey: Scoring Wilder - Testcsel

8.2

Borító

7.5/10

Író

8.5/10

Történet

9.0/10

Karakterek

8.5/10

Kiszámíthatatlanság

7.5/10
Tags: könyv, könyvkritika, könyvmolyképző kiadó, olvasás, r.s.grey, scoring wilder, testcsel, vélemény

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − tizenkettő =

0 shares

Archívum

Címkék