ELLA MAISE: Hozzád ​megyek Jack Hawthorne

Korábban olvastam már Ella Maise-től. Mind az Imádlak, Jason Thorn, mind pedig az Akarlak, Adam Connor nagyon tetszettek, és most úgy éreztem, hogy pont erre a stílusra, egy könnyű romantikus regényre vágyom.

SPOILER!
A történet szerint Jack mindenféle előzetes ismertség nélkül megkéri Rose kezét, aki nem kevés győzködés után, de belemegy a házasságba. Persze nem ilyen egyszerű a sztori, mert tulajdonképpen egy üzletről van szó kettejük között, amivel Rose sokkal többet nyer. Így már az elbeszélés elejétől sejthető, hogy valami mögöttes szándék is megbújik Jack cselekedetei mögött.
Ugyanakkor ahhoz, hogy a környezetük elhiggye, hogy ők fülig szerelmesek egymásba, együtt kell lakniuk, mindenhol, mindenki előtt el kell játszaniuk a turbékoló gerlepárt. Ez nem annyira egyszerű, mert a férfi rettenetesen zárkozott, mogorva, és ezen felül tartja a két méter távolságot Rose-tól. Viszont az írónő úgy építette fel a cselekményt, hogy kellő mennyiségű dráma is legyen a regényben, ami nem csak közelebb hozzá egymáshoz a párt, hanem kellőképpen fel is dobja a könyvet.

Lényegében pontosan azt kaptam a történettől, amit vártam. Egy aranyos, szeretnivaló való sztorit, mely nincsen túlbonyolítva. Persze volt egy-két fordulat az elég egyértelműnek ígérkező végjáték felé vezető úton, de egy percig sem aggódtam a befejezést illetően.

Két dolog nem tetszett benne csupán: az egyik, hogy ez a közel 600 oldal rengeteg volt. 3-400 oldal bőven elég lett volna ehhez a könnyű, szórakoztató regényhez. A másik, hogy az utolsó oldalak, annak ellenére, hogy kifejezetten romantikára vágytam, elég sziruposra sikerültek.

Mindent összevetve a Hozzád ​megyek Jack Hawthorne nagyon jól esett a lelkemnek.


Kiadó: Álomgyár Kiadó
Kiadás éve: 2020
Oldalak száma: 572 oldal

„Csodálatos ​szerelmi történet” – Totally Booked blog

Őrült vagyok? Hozzámentem egy idegenhez.
Amikor a jövőmről álmodoztam, nem így képzeltem el. De aztán jött Jack Hawthorne…
Jack és én mindent fordítva csináltunk. Az első nap, amikor találkoztunk, megkérte a kezemet. Azt gondolnád, hogy egy pasi, aki ilyen jól néz ki, aki kissé ugyan rideg, mégis elbűvölő és teljességgel elérhetetlen, csak élete szerelmének kérné meg a kezét, nem?
Nem. Engem kért meg. Egy totál idegent, aki még soha nem hallott róla. Egy idegent, akivel a vőlegénye csupán pár hete szakított. Azt gondolnád, a szemébe nevettem, és bolondnak neveztem – és még sok minden másnak –, aztán a lehető leggyorsabban otthagytam. Nos… pontosan ezt tettem, kivéve az otthagyós részt.
Csupán pár perc kellett neki, hogy rábeszéljen erre az ajánlatra… mármint a házasságra. Hamarosan el is érkezett életem legboldogabb napja. Ja, nem. Életem legrosszabb napja volt.
Őt hibáztatom azért, hogy belementem ebbe az egészbe. A csodálatosan kék szemét, azt a komoly arckifejezést, amelyről nem gondoltam volna, hogy ennyire bele fogok bolondulni.
A dolgok akkor kezdtek megváltozni, miután közölte velem, élete legnagyobb hibáját akkor követte el, amikor elvett engem. Ugyan továbbra sem beszélt sokat, a tettei beszéltek helyette. És a szívem kezdett ráhangolódni erre a beszédre…
Egyik percben még nem is ismertem, aztán ő lett a mindenem.
Egyik percben még elérhetetlennek tűnt, aztán mintha teljesen átadta volna magát nekem.
Egyik percben azt hittem, hogy ami köztünk van, az igaz szerelem. A következő percben már minden hazugságnak tűnt.
Ella Maise, nemzetközi bestsellerszerző legújabb, romantikus története a szerelemről, a vágyról és a kétségekről ismét elbűvöli az olvasókat.

„Ez a történet egyszerűen tökéletes” – Sincerely Whitney
„Ella Maise újra nagyot alkotott! Szellemes, érzelmekkel teli szerelmi történet! – Fun Under the Covers
„Maga a tökély. Különleges, letehetetlen, magával ragadó. – Kitty Kats Crazy About Books

Tags: 2020, 4 csillag, álomgyár kiadó, ella maise, hozzád megyek jack hawthorne, romantikus regény

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × három =

0 shares

Archívum

Címkék