TOMOR ANITA: Veled ​egy szigeten

Tomor Anita műveiben azt szeretem leginkább, hogy mindenfelé elrepítenek a világban. Ha olyan helyre visz az elbeszélés, ahol már jártam, azért jó, mert újból átélhetem kalandjaimat, ha idegen helyről olvashatok, akkor máris egy újabb ország kerül fel a bakancslistámra. Ez a történet most kicsit más volt.

A cselekmény főszereplői Emily és Márk, akik egy közös baráti társasággal elutaznak a Maldív-szigetekre, onnan hajóval pedig tovább a Seychelles- szigetekre, valahol útközben viszont a hajójuk viharba keveredik, és mindketten a vízben találják magukat. Szerencsére kisodródnak a partra, viszont fogalmuk sincs hol lehetnek, nincs náluk semmi, kb. három napja találkoztak életükben először, és ami még tovább ront a helyzetükön, hogy a pandémia miatt leállítottak mindenféle közlekedést a térségben. Tehát tulajdonképpen teljesen ismeretlenül egymásra vannak utalva, miközben egyre jobban izzik közöttük a levegő, és a szexuális feszültség szinte kézzel tapintható.

Szerintem nincs olyan ember, akinek még nem tették fel a kérdést: Mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?
A kérdés hallatán nekem mindig egy kellemes vakáció jutott eszembe, egy kis pihenés 1-2 hétig, azt viszont soha nem gondoltam át, hogy mi történne, ha hajótöröttként kerülnék egy kietlen helyre, és az a pár hét mondjuk pár hónap lenne. Arról nem is beszélve, hogy mindezt egy világjárvány kellős közepén, amiről csupán csekély információim vannak. Úgyhogy ez a téma kellemesen meglepett, és gondolkozásra ösztönzött.

Pontosan azt kaptam a regénytől, amit vártam: egy könnyű, romantikus történetet, amiről már az elején tudtam, hogyan fog végződni. Nagyon szeretem a csavaros végjátékokat, de vannak helyzetek, amikor az ember egy kis kiszámíthatóságra, pozitívumra vágyik, úgyhogy ez a könyv most nekem rendkívül jól esett.


Kiadó: Pyrus Kiadó,
Kiadás éve: 2020
Oldalak száma: 398 oldal

Emily ​legszívesebben elbújna a világ elől. Elege van a férfiakból. Főleg az exéből. A legjobb barátnője, Layla viszont élete legjobb időszakát éli, és a párjával egy utazásra invitálják őt a többi barátjukkal együtt.

Mark sebészként dolgozik Londonban. A felesége halála óta nem találja önmagát. Rengeteget iszik, és szinte kizárólag az egyéjszakás kalandok érdeklik. Épp kapóra jön neki a legjobb barátja által kínált hajókirándulás, hogy lazítson egy kicsit.

Egy átbulizott dubaji éjszaka után Emily és Mark ugyanabban a hotelszobában találják magukat, majd másnap egy hajón, mely útnak indul a Seychelle-szigetekről a Maldív-szigetekre. Két dologgal azonban egyikük sem számol, egyrészt egymással, másrészt a tomboló, trópusi ciklonnal, mely keresztezi az útjukat.

Vajon túlélhetsz egy rettenetes vihart az óceán közepén, ha vízbe estél egy hajóról? Mit kezdesz magaddal, ha a hullámok egy lakatlan szigetre sodornak a pasival együtt, aki beugrott utánad a vízbe? Emily és Mark egy elhagyatott szigeten találják magukat. Távol a civilizációtól, ahol csak ők vannak, ketten. Két ember, akik bár látszólag nem szívelik egymást, de igazából nagyon is vonzódnak egymáshoz.

Tomor Anita a nagy sikerű Helló újra, kedves exem!, Sugar Daddy és az Irány Hollywood! című regényei után egy újabb, elképesztően izgalmas szerelmi történettel lep meg minket.

Ez után a regény után garantáltan te is szívesen kötnél ki egy lakatlan szigeten!

Tags: 2020, 4 csillag, pyrus kiadó, romantikus regény, tomor anita, veled egy szigeten

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − kilenc =

0 shares

Archívum

Címkék