5+1 ajándékötlet KÖNYVMOLYOKNAK!

Már csak kb. 1 hónap van Karácsonyig, és lassan el kell kezdeni gondolkodni, hogy kit, milyen ajándékkal lep meg az ember az ünnep alkalmából. Összeszedtem 5+1 dolgot, aminek egy könyvmoly nagyon örülne, természetesen a könyveken kívül.

1., Zokni – „Ha ezt el tudod olvasni, légyszi hozz egy könyvet”
Nagyon szeretem a különleges zoknikat. Egy vicces kis könyves szöveggel bearanyozná a napjaimat. Ha lenne egy ilyen darabom, biztos, hogy folyamatosan mutogatnám a talpát, hátha valaki tényleg hoz nekem egy könyvet…
ITT találod meg!

2., Bélyegző
Saját névvel ellátva, többféleképpen kialakítva.
Nektek hány könyvetek veszett már el? Hány ismerősötök mondta már, hogy visszaadta a könyveteket, miközben Ti tudtátok, hogy ez nem történet meg?
Eddig szerencsére minimális „kárral” vészeltem át a kölcsönadósdis témát, de ez arra épp elég volt, hogy egy ideje már ne adjak senkinek könyvet. :/
Szerintem ez a bélyegző hihetetlenül jó ötlet, mert ha nem is garantálja, hogy visszakerüljön hozzánk egy mű, ad egyfajta biztonságérzetet, egy kis reményt. 🙂
ITT találhatjátok meg!

3., Hajtogatott könyv vagy könyv origami
Szerelem volt első látásra! Sokáig nem tudtam hol vagy milyen néven keressem a hajtogatott könyveket. Olykor fel-fel bukkantak, de soha nem jutottam el a megvásárlásukig. Egészen mostanáig. Hamarosan ugyanis büszke tulajdonosa leszek egy ilyen gyöngyszemnek.
A könyv origamim készítője Tóth Gyöngyi és Instagramon érhetitek el.

 

 

4., Könyvjelző
Az elmaradhatatlan…
Bár az az igazság, hogy én mostanában lusta vagyok, és épp ami a közelemben van, azt használom könyvjelzőnek (akár hajgumit is).
Ennek a különleges könyvjelzőnek a vásárlásakor választhatsz egy betűt, valamint egy kis szöveget is.
ITT szerezhető be.

 

 

5., Könyvtámasz
Manapság már számtalan helyen, számtalan féle könyvtámaszt lehet venni. A komolytól, a viccesen át, az egyediig, nem csak hasznosak a könyveink rendszerezésében, hanem nagyon jól mutatnak a lakásunk díszeiként is.
Ez a darab ITT vásárolható meg.

 

 

 

+1., Könyvtárjegyes mobiltok
Ez a tok szerintem roppant ötletes, egyetlen hibája, hogy az olvashop.hu oldalán csak iPhone-ra lehet kapni.

 

 

Természetesen folytathatnám a sort temérdek bögrével, esetleg könyvkabáttal, de próbáltam konkrét tárgyakat összegyűjteni, amik valamiért érdekesebbek, mint társaik. Valamint igyekeztem azt is figyelembe venni, hogy elérhetőek legyenek itthon ill.itthonról.

Tags: ajándék, bélyegző, etsy, hajtogatott könyv, karácsony, könyv origami, könyvjelző, könyvmoly, könyvtámasz, mobiltok, olvashop, zokni

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 + 1 =

0 shares

Archívum

Címkék