Megérkezett az első (novemberi) Subscription Box!

A Book a Sloth Club jóvoltából büszke tulajdonosa lettem a novemberi Subscription Boxnak. A meglepetés dobozról és Magyarországra érkezéséről egy előző bejegyzésemben többet olvashattok.

Nagyon vártam már a meglepetés doboz érkezését, de mivel jelenleg nem vagyok otthon, az internetnek és kedves barátnőmnek hála tudtam csak megnézni a doboz kibontásának fázisait, és a benne található tárgyakat. Úgyhogy mondhatjuk én félig még mindig izgatott vagyok, hogy kezembe vehessem és megnézegethessem milyen is egy Subscription Box.

 

 

A debütáló doboz első témája az „Álom és varázslat”.

Tartalma:

  • Stephanie Garber: Caraval című könyve
  • egy Caraval témájú képeslap, melyen az írónő aláírása található

  • 3 db könyvjelző: mind a regényhez kapcsolódó, művészek által ihletett könyvjelzők

  • szintén egy kézműves Caraval témájú matrica

  • ha varázslat akkor nem maradhatott ki a „csomagból” egy Alíz Csodaországban képeslap, egy apró medállal és egy Harry Potteres Funko Pop! kulcstartó – én egy Dumbledore figurát kaptam

  • végül egy gyümölcsteát is rejtett a doboz, aminek én külön örültem, mert tökéletes lesz egy sötét, „bekuckózos” estén

Bevallom őszintén nem hallottam még erről a műről, de a fülszöveg elolvasása után nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Úgy gondolom, hogy ezek a plusz tárgyak még jobban arra sarkallnak, hogy mihamarabb elolvassam ezt a regényt.

Stephanie Garber: Caraval – Ne feledd: ez csak egy játék… fülszöveg:

„Scarlett ​Dragna eddig még egyetlen napot sem töltött távol attól a kicsi szigettől, ahol ő és a húga, Tella, hatalmaskodó, kegyetlen apjuk keze alatt felnövekedtek. A történet azzal indul, hogy az apa házasságra kényszerítené Scarlettet, ami egyszeriben véget vetne a lány hosszú évek óta tartó álmodozásának a messzi szigeten zajló Caravalról, a földkerekség legvarázslatosabb előadásáról, amelynek közönsége szintén a játék résztvevőjévé válhat. 
Azonban épp ebben az évben végül megérkezik a várva várt meghívó, amiről Scarlett annyit álmodozott. Tella elhatározza, hogy elmegy a Caravalra, és egy titokzatos matrózzal elraboltatja Scarlettet is. Csakhogy amint odaérnek, kiderül, hogy Tella eltűnt: az ő elrablója a Caraval ördögien mesteri szervezője, Legend. Scarlett hamarosan megérti, hogy a húga az idei Caraval kulcsfigurája, az egész játék körülötte forog: az lesz a győztes, aki Tellát megtalálja. 
Scarlett többször is végighallgatja a figyelmeztetést: bármi is történjék a Caraval során, az mind csak a fantasztikusan kidolgozott előadás része, de ő, szegény, még be se lépett, máris bábuként kezd lépkedni a mágia és a szívfájdító szerelem sakktábláján. Hanem akármi is a Caraval, valóság vagy sem, neki mindenképp meg kell találnia a húgát, mielőtt véget érne a játék utolsó, ötödik éjszakája, máskülönben a beinduló veszélyes dominóhatásra Tella örökre eltűnik a világból. 
Isten hozott, légy üdvözölve a Caravalban! De légy óvatos, nehogy túl messzire röpítsen a képzeleted!”

Összefoglalva: nekem minden darab, ami benne volt a dobozban tényleg egy meglepetés volt, mert pl.soha nem szedtem volna össze a bátorságom aláírást kérni egy mű szerzőjétől, vagy ilyen egyedi könyvjelzőket sem csináltattam volna magamnak.

Ne felejtsétek: szombaton 10 órakor lehet megrendelni a decemberi dobozokat, melynek témája a „Téli Romantika” lesz és 2 db könyvet lelhetünk fel benne! Még több információt a Book a Sloth Club honlapján ill.Facebook oldalán találhattok!

Tags: book a sloth club, könyves meglepetés doboz, meglepetés doboz, surprise box

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 + 19 =

0 shares

Archívum

Címkék