TOMOR ANITA: Álmodtam már rólad

„Liv hallani sem akar új pasiról, a régi pasijáról még úgy sem. Megcsalták, otthagyták. Éppen elég volt átélni mindezt egyszer. A diplomájához már csak egy kambodzsai régész gyakorlat hiányzik, de mielőtt elutazna, találkozik Daviddel. Ez a pasi túl sármos, túl pimasz és túl rámenős. Nem lehet megszabadulni tőle. Ráadásul egy túltequilázott éjszaka után, Liv reggel egy hajón „ébred” David mellett az ágyban. Úgy érzi, nagyon gyorsan el kell tűnnie. El a férfitól, a lehető legmesszebb, mielőtt egy újabb „belehabarodok, szerelmes leszek, majd kidobnak” katasztrófa bekövetkezne. De hogy tudsz eltűnni egy hajóról, és hogy tudod megértetni a pasival, akivel az éjjel lefeküdtél, hogy csupán egy egyéjszakás kaland volt, ha ő nem akarja megérteni? Van ennél rosszabb? Naná hogy van! Ha kiderül róla, hogy a legjobb barátnőd bátyja, Angkor-wat kutató régész, akivel a következő három hónap minden átkozott napján találkozni fogsz, és még a tetejében: rendkívül vonzó és állati jó az ágyban.

Izgalmas, fordulatokkal teli kalandok várnak az olvasóra Kambodzsa rejtelmes őserdejében. Liv nem is sejti, milyen rémálomba keveredett azzal, hogy megismerte Davidet. Mágnesként vonzzák egymást, de egyikük sem könnyű eset. Vajon, amikor Liv felébred megváltozik a véleménye? Ad esélyt egy újabb szerelemnek? Tomor Anita könyve nem egyszerű romantikus regény. Sokkal több annál. Csajok, ez kihagyhatatlan olvasmány!”

A napokban kaptam egy megtisztelő felkérést, Tomor Anita írónőtől, miszerint elolvasnám-e a regényét. Én igent mondtam és így született meg ez a bejegyzés. 🙂

Teljesen független attól, hogy megkértek a mű elolvasására, elképedve raktam le a könyvet.

Tulajdonképpen a regény 90%-a Kambodzsában játszódik, az ország egyik fő látványosságának környékén, ill.az ottani ásatásokon. Egy szinte felfedezetlen táj és a történelem egy kis szelete, nekem már elég volt, hogy ne tudjak felkelni a kanapéról. Ehhez még hozzájárult, hogy az elbeszélés hihetetlen pörgős, eseménydús volt. Fordulatok és titkok kísérték végig a történetet, egy kis szerelemmel, egy kis flörttel fűszerezve.

A történet szerint a főszereplő, Liv, végzős egyetemista. A kötelező gyakorlat letöltése előtt, ami Kambodzsában esedékes, találkozik David-el. Úgy hozza a sors, hogy a két fiatal egymásba gabalyodik.

Innentől kezdve az eddig simán szerelmes, romantikus regénynek elkönyvelt mű, 180 fokos fordulatot vesz és egy picit fantasy-s, kalandokban gazdag sztorivá alakul át.

A könyvnek ez a része is végig lázban tartott, egyrészt soha nem tudhattam mit hoz a következő oldal, másrészt már csak pár oldal volt hátra a regényből és elképzelni sem tudtam, hogy mi lesz így a történet vége.

Aztán, mint derült égből a villámcsapás pár mondattal teljesen elintézett az írónő. 🙂

Utána pedig csak ücsörögtem, mosolyogtam és felhívtam a barátnőmet, hogy ezt a könyvet el kell olvasnia.

Tags: álmodtam már rólad, pyrus kiadó, tomor anita

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + négy =

0 shares

Archívum

Címkék