5 könyv,amivel ráhangolódhatsz a Valentin napra

Sziasztok!

Próbáltam Nektek Valentin nap alkalmából összeválogatni viszonylag friss könyveket, amivel ráhangolódtok erre a napra (ha még nem sikerült 🙂 )

Olyan könyveket néztem ki, amik lehetőleg könnyű, romantikus, rózsaszín kis olvasmányok, és nem egy sorozat részei, nincsenek nagyon túl bonyolítva, csak jó érzést hagynak az emberben 🙂

Remélem sikerült! Jó olvasást!

 

Elizabeth Berg: Sorsok szőttese

Kiadó: General Press Kft.
Oldalszám: 264 oldal
Megjelenés éve: 2016.

Cecilia Ross motivációs szónokként arra biztatja az embereket, hogy változtassanak az életükön, az ő élete azonban lassan elmerül a megszokások tengerében. Legjobb barátnője halála és egy váratlan levél egykori szerelmétől azonban kizökkenti a régi kerékvágásból. Úgy dönt, elérkezett a változás ideje, ezért önkéntes munkát vállal egy helyi hospice-ban, eladja minnesotai otthonát, majd beköltözik egy gyönyörű, régi kertes házba, ahol három másik nő lakótársa lesz.
Azért, hogy helyrehozzák a múltban elkövetett hibáikat, Cecilia, Lise, Joni és Renie közös utazásra indulnak, amelynek során nemcsak elveszettnek hitt szerelmeikre találnak rá újra, de önmagukat is jobban megismerik.

Elizabeth Berg megindító regényében négy asszony sorsa fonódik össze, akiknek teljesen különböző a múltja, a jelenüket és a jövőjüket azonban meghatározza az egymás iránt érzett szeretet és barátság.

 

1156912

 

Wendler Nikoletta: Megvalósult álom

Kiadó: ÁLOMGYÁR KIADÓ
Oldalak száma: 232
Kiadás éve:2015

Carmen tehetséges, talpraesett tizenkilenc éves lány, aki úgy gondolja, hogy már képes megállni a saját lábán. Elköltözik a szüleitől egy kisvárosba, ahol nemcsak jó barátokat szerez, de megismerkedik A fiú-val is.

Robról azonban hamar kiderül, hogy nem éppen az a mesebeli herceg, akire minden lány vágyik. Carmen kénytelen megtapasztalni a szerelem árnyoldalait, rettegést és bántalmazást is. Miközben az igazi szeretetről még fogalma sincs, még ha ott is van egy karnyújtásnyira tőle.

Képes lesz-e a fiatal lány kilépni ebből a testet-lelket romboló kapcsolatból? Megtalálja-e végre az igaz szerelmet, és sikerül túllépnie a sérelmein?

Wendler Nikoletta regénye túlfűtött vágyakozásról, veszélyes szerelemről és egy olyan megvalósult álomról szól, ami bárkié lehetne.
B1411521

 

Tracy Brogan: Crazy Little Thing – Egy kis őrültség

Kiadó:KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.
Oldalak száma:356
Kiadás éve:2015

Sadie Turner nem irányításmániás, csak rendszerető. Amikor egy hűtlen házastárs romba dönti Sadie kifogástalanul tiszta világát, Sadie összecsomagolja a gyerekeit, hogy a nyári szünetet a nagynénje tóparti házában töltsék. Reméli, hogy a pihenés és feltöltődés mellet lehetősége lesz férfiaktól minden férfitól távol összeszedegetni élete széthullott darabjait. Azonban a hóbortos Dody nagynéninek más tervei vannak: elhatározta, hogy elintéz Sadie-nek egy kis kalandot Desmonddal, a szexi új szomszéddal.

Magas, napbarnított, izmos és még a gyerekeivel is nagyszerűen bánik Desmond Sadie legszörnyűbb rémálma. Biztos van valamilyen hibája elvégre férfi így Sadie megfogadja, hogy távol tartja magát tőle. Ám ahogy a nyári nap ragyogva halad az égen, úgy lobban lángra a vonzalom köztük és az élet, amit Sadie olyan nagyon próbál egyszerűbbé tenni, csak egyre bonyolultabb lesz de talán pont egy kis káosz az, amire Sadie-nek szüksége van, hogy a jövőjét és a szerelemről szőtt álmait újra rendbe tegye.

 

6901_b1

 

Mhairi McFarlane: Helló, szia, szeretlek!

Kiadó:ALEXANDRA KIADÓ
Oldalak száma:480
Kiadás éve: 2015

Mit teszel, ha visszatér életedbe a nagy Ő, akiről már régen lemondtál?

Rachel és Ben az egyetem első napjától elválaszthatatlanok, ám szövetségüknek hirtelen vége szakad, látszólag örökre. Tíz évvel később, egy esős délután az élet új esélyt ad nekik, hogy helyrehozzák azt, amit annak idején elrontottak. A dolgok azonban sokat változtak az egyetem óta. Ben megnősült és ügyvéd lett, Rachel pedig – aki újságírói karrierről álmodott és most bírósági tudósítóként dolgozik – tizenhárom év után szakít vőlegényével, Rhysszel, és megpróbálja kitalálni, mit is szeretne az élettől.

Ben szinte tökéletes időzítéssel, röviddel Rachel szakítása után költözik vissza egyetemi éveik városába, Manchesterbe, amit Rachel azóta sem hagyott el. A szikra újra lángra lobban, de Bennek nem várt vetélytársa is akad kollégája, a lehengerlő Simon személyében, akit elbűvöl Rachel humora. Vajon sikerülhet-e a tökéletes párosnak az, amit tíz évvel korábban elpuskáztak, és mit hajlandók egymásért feláldozni?

Mhairi McFarlane első regénye vicces és megható romantikus történet olyan élethelyzetekről és dilemmákról, amelyek a világ minden táján foglalkoztatják a harmincas fiatal nőket: vajon csak a nagy Ő-vel élhetünk-e boldog házasságban, merjünk-e kilépni kényelmes és biztonságos kapcsolatunkból, ha boldogtalanok vagyunk, és helyrehozhatjuk-e életünk legnagyobb tévedését?

 

covers_353031

 

Nicolas Barreau:A világ végén megtalálsz – A szerelmes levelek titka

Kiadó:PARK KÖNYVKIADÓ KFT.
Oldalak száma:223
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2016

A nő mosolya és az Álmaim asszonya után A világ végén megtalálsz a szerző harmadik, magyarul megjelenő könyve. Egy fiatal galériatulajdonos egy nap szerelmes levelet kap egy titokzatos hölgytől, aki Principessa néven írja alá a leveleit. Ki lehet ő? Habkönnyű szerelmi történet a szerző kedvenc színhelyén, Párizsban.

 

B1404035

5 könyv,amivel ráhangolódhatsz a Valentin napra

0
Tags: a világ végén megtalálsz, alexandra, álomgyár kiadó, crazy little thing, egy kis őrültség, elizabeth berg, general press kft., helló.szia.szeretlek!, könyv, könyvmoly, könyvmolyképző kiadó, megvalósult álom, mhairi mcfarlane, nicolas barreau, olvasás, park könyvkiadó, romantika, sorsok szőttese, tracy brogan, valentin nap, wendler nikoletta

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − kettő =

0 shares

Archívum

Címkék