Sophie Jackson: Egy font hús

Kiadó: Libri Könyvkiadó

Oldalak száma: 527 oldal

Kiadás éve: 2016

 

„Wes Carter vérbeli nehézfiú. Az Arthur Kill Büntetés-Végrehajtási Intézet fegyenceként három éve ül kokainbirtoklásért. Tartozott valakinek, és a tartozása fejében vállalta a büntetést. Látszólag kemény, mint a beton, és hideg, mint a vas, ami elválasztja a külvilágtól. Gyönyörű, veszélyes, titokzatos és okos. Carter 16 éve (pontosabban 5844 napja) vár arra a lányra, akit a sors hozzá vezetett, és akinek a haja illatos, mint a barack. Csak ő mentheti meg a pokoltól
Kat Lane még csak kilencéves volt, amikor egy banda agyonverte az apját egy esős éjszakán Bronxban. A védtelen kislányt egy nála nem sokkal idősebb srác mentette ki. Kat sosem tudta meg, ki volt az a kapucnis idegen, akinek a karjaiban átvészelte a szörnyű éjszakát.
Kat magánórákat ad Wesnek, de a múlt mély sebei nem tűnnek el nyomtalanul, és az állatias szenvedély sem gyógyíthatja be őket, hacsak a szerelem nem segít.
Sophie Jackson trilógiája a tiltott szerelem édességéről és veszélyéről az interneten lett szenzációs siker. Jodi Ellen Malpas, Jamie McGuire, Katy Evans és Samantha Young rajongóinak kötelező.

Ő volt minden, amire szüksége lehetett.
Titok, harc és szenvedély.
16 évig várt rá.
Ő az, Barack.”

 

A borító tökéletesre sikerült, mind az eleje, mind pedig a hátulja. Örülök, hogy megmaradt az eredeti fedőlap.

Annyira jól indult a könyv: tetszett a témaválasztás, a szokatlan környezet, ahol a történet játszódott, szimpatikusak voltak a karakterek, leginkább Carter 😉 . Megvolt a regényben a szexuális feszültség a két főszereplő között, a viccelődés, „egymás húzása”. Igazán tetszett a mű.

Szerintem nem mondok vele újat, hogy összehozta a kulcsfigurákat a „sors”. Ez a momentum is szépen bontakozott ki a történetben, jól fel volt vezetve az ide vezető út.

Teljesen elfogadható „mennyiségű” erotikus tartalom jelent meg a regényben, mely jól volt tálalva, szinte láttam magam előtt 🙂 🙂 Az érzékiség jellemezte ezeket a regényrészleteket, nem fordult át az egész egy szexuális hullámvasútba.

Aztán egyik pillanatról a másikra megváltozott minden: Kat és Carter átalakultak vicces, jópofa karakterekből, nyálas főszereplőkké. Carter a tipikus rosszfiú, minden nő álma, egy folyamatosan érzelmekről beszélő, sírós fiatalember lett.

Az egész elbeszélés annyira romantikussá vált, hogy nehezen tudtam már befogadni. Lehet ebben az is közrejátszott, hogy nem vagyok híve az ennyire, szinte giccsbe menő, érzelgős elbeszéléseknek, de innentől kezdve nagyon nehezen haladtam a történettel. Végül az utolsó oldalra értem.

Összefoglalván: azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik nagyon szentimentális lelkek, szeretik a kiszámítható, érzelmekkel túlfűtött történeteket.

 

Sophie Jackson: Egy font hús

7.4

Borító

10.0/10

Író

7.0/10

Történet

7.5/10

Karakterek

7.5/10

Kiszámíthatatlanság

5.0/10
Tags: ajánlás, egy font hús, könyv, könyvmoly, libri könyvkiadó, olvasás, sophie jackson, vélemény

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét + 11 =

0 shares

Archívum

Címkék