Brigid Kemmerer: Spirit – Szellem (Elementálok 3.)

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalszám: 400 oldal

„Hunter Garrity csak azt szeretné, ha békén hagynák. A saját kárán tanulta meg, hogy nem mindennapi képességeiért súlyos árat kell fizetnie. És úgy tűnik, nem engedhet meg magának egyetlen szövetségest sem.

 Fuldoklik az ellenséges indulatokban. A nagyapja, akinek viszket a tenyere, ha csak ránéz.

A Merrick fiúk, akik azt hiszik, hogy elárulta őket.

Calla, ez az ármánykodó őrült, aki csalinak akarja használni őt. 

És ott van Kate Sullivan, az új lány az osztályban. Ő nem ellenséges. Kate merész. Vicces. Szexi. De ő is forral valamit. 

Ahogy az elvileg titkos erők felszínre törnek mindenütt, amerre csak jár, Hunter rájön, hogy valami szörnyűség fog történni. De ahhoz, hogy megtudja, mi vár rá, találnia kell valakit, akiben megbízhat…”

 

Előző bejegyzéseimben említettem a Könyvmolyképzős könyvek fedőlapjának pozitívumait.  Ezekhez még hozzátenném, hogy abszolút illik a történethez a borító eme színösszeállítása, valamint a matt felületen a csillogó, domború részek.

Ez egy igazán jó, letehetetlen paranormális regény volt. Végig pörgött a történet, az első oldaltól egy percig sem unatkoztam.

Az elején Hunter helyzete volt, ami a könyvhöz bilincselt. Nagyon sajnáltam a fiút, teljesen bele tudtam élni magam ebbe a szituációba, amibe került, a hatása alatt voltam.

Egy idő után viszont elérkeztem egy olyan ponthoz, hogy ugyan elszomorítottak a körülményei, de egyben idegesítettek is: egyrészt nem szeretem, hogyha nem adják meg az esélyt valakinek, hogy elmondja a saját szemszögéből a történteket, hanem enélkül ítélkeznek felette, másrészt a főszereplő részéről a túlzott önsajnálat, a félreértésekből fakadó viselkedése, szituációk, amibe saját magát keverte, kezdett dühíteni.

A viselkedését, élethelyzetét tetézve egyre több titok került a felszínre körülötte, fordulatok középpontjában találta magát. Ugyanakkor a pozitív dolgok is megszaporodtak az életében,de a fiú semmiben nem látta meg a jót, egyetlen dologban, személyben sem. A Merrick fiúkkal a kapcsolata is nagyon ingatag, pedig ők sok mindent megtettek érte. A srácok a regényben hozták a formájukat, jó fejek voltak, viccesek, összetartóak, egy igazi család.

Aztán egy váratlan, drámai fordulat történt a könyvben, amivel a szerző még engem is leterített. 🙂 Viszont ez a változás végre megváltoztatta Hunter gondolkodásmódját, ezáltal az életét.

Én végig izgultam a könyvet, nagyon sok érzelmet váltott ki belőlem.Úgy gondolom, hogy a történet nagyon jó példája volt az emberek nemtörődömségének, hogy mindenki a saját dolgával van elfoglalva, és csak kevesen segítenek önzetlenül embertársaikon. Természetesen sok szál maradt elvarratlan, ráadásul a fontosabbak közül, ezért remélem hamarosan jön a folytatás.

 

Ezen a linken rendelhetitek meg a kötetet: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/brigid-kemmerer-spirit-szellem-elementalok-3-7096

 

 

Brigid Kemmerer: Spirit – Szellem (Elementálok 3.)

9.6

Borító

9.0/10

Író

10.0/10

Történet

9.0/10

Karakterek

10.0/10

Kiszámíthatatlanság

10.0/10
Tags: ajánlás, brigid kemmerer, elementálok, könyv, könyvkritika, könyvmoly, könyvmolyképző kiadó, olvasás, spirit, szellem, vélemény, vörös pöttyös

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 5 =

0 shares

Archívum

Címkék