Jennifer Armentrout : Shadows – Árnyak

„Dawson Black mindenre számított, csak Bethany Williamsre nem. Egy luxen, vagyis egy földre szállt idegen számára a földi lányok, nos, érdekesek. De mivel a luxeneknek titokban kell tartaniuk valódi kilétüket, őrültség lenne beleszeretni az egyikbe.

Veszedelmes. Kísértő. Tilos..

Bethany nem tagadhatja le a közte és Dawson közt azonnal létrejött kapcsolatot. És bár nincs szüksége a szerelem bonyodalmaira, mégsem tud távol maradni tőle. Valahányszor összenéznek, Bethany beleszédül.

Elbűvölte. Vonzza. Szereti.

Dawson titka megváltoztatja Bethany életét és veszélybe is sodorja a lányt. De még Dawson sem tehet kockára mindent egyetlen emberlányért. A sors azonban elkerülhetetlen akárcsak a szerelem.

 

Először is nagyon ideges lettem… Ezt a novellát az írónő 2012-ben írta meg, az Obszidián után, ha akkor magyarul megjelenik, nagyon jó lett volna, élveztem volna, értelmet nyert volna sok minden. (Tudom, hogy sok a „volna”, ez a problémám 🙂 )De így tudom az egészet, a végét!!!

Mondjuk ott van, hogy ” 0,5 ” rész, mégis mást vártam, de attól még elkeseredett vagyok…
Viszont kaptunk egy aranyos kis szerelmi történetet és egy magyarázatot arra, hogy tűnt el Dawson és Bethany.
Több szerepet kaptak benne a Thompson-ikrek, valamint megtudjuk milyen szoros a kapcsolat Dee, Dawson és Daemon között.
Főbb szereplők:
Dawson vagy Daemon? Maradtam Daemon rajongó. Daemon menő, rosszfiú, nem könnyű eset, nem szereti az embereket, igazi kihívás egy lány számára 🙂
Dawson nem hagyott bennem mély nyomot, a könyv Dee-hez hasonlítja, de Dee olyan mindenhol ott van, pörög, lelkes, jó fej, Dawson kicsit szépfiúsra sikeredett, akivel könnyű kijönni, mindenkinek tetszik, de igazából nincs benne semmi plusz.
Bethany: aranyos lány, tökéletesen illik Dawsonhoz.
Úgy érzem kettejük személyisége nem olyan kidolgozott, itt biztos nem, de úgy emlékszem magában a Luxen sorozatban sem túl bonyolultak (ne haragudjatok, de most nem olvastam végig újból a köteteket 🙁 ).
Fő hangsúly a regényekben a mindent elsöprő szerelmükön van, ahogy ebben a novellában is. De annyira langyos, nem éreztem át sem a szerelmüket, sem a szenvedélyüket…
Kiadó:KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2015

 

Tags: árnyak, jennifer l.armentrout, könyv, könyvkritika, könyvmoly, olvasás, shadows

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + 20 =

0 shares

Archívum

Címkék