KAREN SWAN: A ​rejtett ösvény

Karen Swan minden könyvét tűkön ülve várom, nem volt ez másként most sem. A rejtett ösvény olvasásával nagyon megcsúsztam, így megdöbbenve láttam moly.hu-n a regényről alkotott egy-két véleményt. Leginkább azért, mert nekem nagyon tetszett ez a történet.

Az írónő könyveiben mindig különböző helyszínekre repít minket, teljesen bemutatva az adott helyet, vágyat ébresztve bennünk, ezúttal egy Costa Rica-i utazásra.
A főszereplő, Tara, tíz évvel ezelőtt épp készül teljesen feladni álmait és összekötni életét akkori szerelmével, Alexszel, amikor is kiderül, hogy a férfi egy magasztosabb cél érdekében kezdett csak kapcsolatot a lánnyal.
Most, Tara sikeres orvosként, rendezettnek tűnő élettel visszatér nyaralni gyerekkora kedvenc helyére, Costa Ricába. Ám a pihenés hamar átcsap hihetetlen események sorozatába. A lánynak pedig, hogy elérje célját és élve kikerüljön a dzsungelből meg kell bíznia Alexben.

A szerző mesterien szövi össze a múlt és a jelen történetét, miközben a főszereplő küzdelmét a szerelem és az önmegvalósítás útvesztőjében ábrázolja. Mélyen beleássa magát a karakterek érzéseibe és motivációiba, miközben a táj leírásával életre kelti a történet helyszínét. Costa Rica lenyűgöző környezetként szolgál, tele titkokkal és meglepetésekkel, amelyek fokozatosan bontakoznak ki a regény során.

A mű kiváló választás azok számára, akik szeretik fordulatokban gazdag, gyönyörű helyszínen játszódó romantikus regényeket.


Kiadó: XXI. Század
Kiadás éve: 2023
Oldalak száma: 400 oldal
Fordította: Goretity Franciska

Minden lépés visszavisz hozzád

Tara Tremainnek húszévesen megvan mindene: rezidens orvosként dolgozik, és jegyben jár álmai férfijával, egy szenvedélyes amerikaival, Alexszel, aki biológiaszakon tanul. De épp, amikor minden tökéletesnek tűnik, Alex a lehető legbántóbb módon elárulja Tarát.
Tíz évvel később a nő már túltette magát a dolgon – pályáján sikeres, jó barátai vannak, egy férfi szerelmes belé. De, amikor gazdag családja révén egy partin vesz részt Costa Rica szívében, nehéz helyzetben találja magát: egy kisgyermek válságos állapotba kerül, és a gyógyszer többnapi járóföldre található, a dzsungel mélyén.
Csak egyvalaki segíthet: de Tara vajon képes lesz megbízni abban a férfiban, aki összetörte a szívét?

Tags: 2023, 21.század kiadó, 5 csillag, a rejtett ösvény, karen swan, romantikus regény

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × egy =

0 shares

Archívum

Címkék