Audrey Carlan: Calendar Girl – Január-Február-Március

Kiadó: Libri Kiadó

Oldalszám: 388 oldal

Megjelenés: 2016.

 

„Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100,000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak. Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie… volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. Neked sikerülne?

Audrey Carlan eredetileg magánkiadásban megjelent sorozata ma a világ egyik legforróbb könyvszenzációja, amiből mozifilm és tévésorozat is készül, miközben Mia Saunders nem mindennapi történetét több millió női olvasó csodálja Brazíliától Kínáig.

Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!”

 

Mióta letettem a könyvet próbálok rájönni, mi volt a tanulsága vagy milyen következtetéseket tudtam levonni a történetből. Hát ez nem az a regény.

Ez az elbeszélés egy könnyű, hétvégi olvasmány volt, mely mellett nyugodtan lehetett főzni, takarítani. Nem szippantott be a történet, le tudtam rakni a könyvet.

Pedig az alapötlet nekem nagyon tetszett: minden hónapban egy gazdag férfi, akivel együtt kell élni, megjelenni, és még pénzt is kap érte az ember lánya.

Nem tudom, mi lesz a sorozat többi részében, de ebben a regényben „unalmas” szépfiúk 🙂 követték egymást, senkinek nem volt gyermekkori traumája, vagy pszichés betegsége.

Az erotika mennyisége teljesen rendben volt, viszont romantikából talán lehetett volna kevesebb egy eszkortlány esetében. Nem tudom, de én valahogy nem így képzeltem el ennek a szakmának mibenlétét.

Egészen biztos, hogy el fogom olvasni a folytatást, mert kíváncsi vagyok, hogy ezen a vonalon fog-e továbbhaladni a szerző, vagy pedig csempész bele egy kis csavart, egy kis izgalmat.

Audrey Carlan: Calendar Girl - Január-Február-Március

8

Író

8.0/10

Történet

8.0/10

Karakterek

8.0/10

Kiszámíthatatlanság

8.0/10
Tags: audrey carlan, calendar girl, febrár, insomnia könyvek, január, könyv, könyvkritika, könyvmoly, libri könyvkiadó, március, vélemény

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − tizennégy =

0 shares

Archívum

Címkék