TOMOR ANITA: Helló újra, kedves exem!

„Nora fiatal szingliként éli az életét. Azt hiszi, maga mögött hagyta a múltját, és elegendő távolságra van a régi pasijától, aki hét évvel ezelőtt szó nélkül otthagyta. Egészen addig, amíg össze nem fut vele újra. Onnantól kezdve az élete a feje tetejére áll.

Patrick híres autóversenyző. Szereti a nőket, és a nők is szeretik őt. Az egész világon ismerik a nevét. Jóképű, talán túlzottan is. Megvan mindene, kivéve egy dolgot. Norát. Megszokta, hogy mindig mindent megkap, amit csak akar. És most, hogy újra meglátja a csinos exbarátnőjét, egészen biztos benne, hogy mi kell neki. Nora gyűlöli, és ő ezzel tisztában van. Tudja, hogy újra meg kell hódítania. Vadászösztöne a lány folyamatos visszautasításai miatt csak még erősebben tör elő. Ostromot indít, amit lehetetlenség hárítani.

Nora nem tudja kiverni a fejéből Patricket, pedig kitartóan próbálkozik. A férfi üzenetei és szenvedélyes megnyilvánulásai néha már az őrületbe kergetik. Patrick nem hagyja, hogy felejtsen. Pedig ő másra szeretne koncentrálni. Gyereket akar. Mégpedig egyedül. Csalódott a férfiakban, ezért nem vágyik új párkapcsolatra. Patrick közelében lenni pedig pláne nem akar.

Egy nap Emma, a barátnője felveti az ötletet: miért ne lehetne Patrick a gyerek apja? Elvégre Patrick csak egy dolgot akar: szexet. Mi lenne, ha megkapná? Mi lenne, ha mindenki megkapná, amit akar? Ő egy gyereket, Patrick pedig őt egy éjszakára.

Szerelem és szenvedély keveredik Tomor Anita új regényében. Igazi, ízig-vérig romantikus könyv, melyet lehetetlenség letenni. Az első sorától az utolsóig magával ragadó. Ha szeretted A szürke ötven árnyalatát, imádni fogod ezt a történetet!”

Amikor kinyitottam a könyvet, és kicsit belelapoztam, egyből meglepetés ért: egyrészt az Álmodtam már rólad című történetnek folytatása lesz, Még mindig rólad álmodom címmel, valamint előkészületben van még egy regény, Nyolc éjszaka címmel. Úgyhogy szerencsére egy darabig biztos nem kell nélkülöznünk Tomor Anita írásait.

A sok jó hír után, már boldogan kezdtem neki az olvasmánynak, amiben ismét nem csalódtam, sőt…

A történet főszereplője, Nora, szingliként éli mindennapjait Londonban. Egyáltalán nincs problémája a facér életmóddal, egy dolgot szeretne csupán: gyermeket, de egyedül. Nincs szüksége még egy komolytalan kapcsolatra, vagy egy férfira, aki csak újabb csalódást hozna az életébe. Ekkor találkozik, hét év után újra az exével, Patrick-al. Patrick annak idején, 3 éves kapcsolat után, szó nélkül hagyta ott a lányt. A srác időközben híres autóversenyző lett, rengeteg pénzzel és rengeteg összetört női szívvel. Mindent megkap, amit csak szeretne, kivéve Norát.

Talán valahol itt kezdődik a bizsergés, az oda-vissza játékok és a riposztok a két főszereplő között. Rendkívül szórakoztató Patrick folyamatos udvarlása, kísérletei a lány “becserkészésére”, miközben folyamatosan falakba ütközik. De ezek a falak elég hézagosak, mert Nora már az elején is benne van a játékban, a flörtökben. Később aztán fenekestül felforgatja életét ez a régi-új vonzalom. Végül a lány hoz egy döntés, ami meglepő fordulatokat eredményez a további történésekben.

A szerző úgy szőtte bele a cselekménybe egy-egy város, hotel, vagy sziget leírását, hogy például London utcáit egy az egyben láttam magam előtt, ezenkívül Baliról és Szingapúrról pedig rengeteg új információt tudtam meg. Ez nagyon tetszett.

Az írónő a vele készült interjúban, a Lendület Magazin oldalain, így nyilatkozott a könyvéről:

„Az életünkben, a környezetünkben, a világban annyi szomorúság, betegség, stressz, nehézség van, hogy úgy érzem, nekem boldogságra, pozitív energiákra van szükségem, és ezt szeretném az olvasóknak is adni a történeteimmel. Ez a könyv egy igazi, szívet melengető, romantikus történet.”

Úgy gondolom, hogy tökéletesen megfogalmazta azt, amit én is éreztem, miután leraktam a művet. A történetben nem voltak gyerekkorban elszenvedett traumák, belső démonok, nem voltak kommunikációs problémák, elbeszélés egymás mellett. Egyszerűen csak élvezhető volt a könyv, olyan, melyet egy ültő helyében elolvas az ember, olyan sztorival, melyre talán titkon kicsit vágyik is.

Köszönöm a könyvet és az élményt Tomor Anitának! Alig várom a további műveit!

Tags: helló újra kedves exem, pyrus kiadó, romantikus, tomor anita

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Kommentek

  1. Válasz

    Nagyon szeretném elolvasni fel keltetete az érdeklödésem

      • Dalma
      • 2019-10-10
      Válasz

      Szerintem mielőbb olvasd el, nagyon szórakoztató regény! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 + 1 =

0 shares

Archívum

Címkék