Keri Smith: Nyírd ki ezt a naplót – és alkoss valami újat!

Kiadó: MAXIM KÖNYVKIADÓ KFT.

Oldalak száma: 224 oldal

Kiadás éve: 2016

„Mindig azt mondták, hogy vigyázz a könyveidre? Most felejtsd el! Ha van benned egy kis romboló hajlam, hogy összegyűrj, szétvágj, átlyukassz vagy összekoszolj egy könyvet, eljött a te időd. Végre itt egy napló, amivel azt tehetsz, amit csak akarsz. Sőt utasítanak rá.
Keri Smith zseniális alkotása, mely több millió példányban kelt el már világszerte, megmozgatja a fantáziádat, elragadja a képzeletedet, és úgy érezheted, te is képes vagy valami hihetetlen dolgot létrehozni.
Győzd le a félelmedet az üres oldalak iránt, és tapasztald meg az igazi kreativitást!”

A borító kinézete, ez esetben, azt hiszem elhanyagolható, hiszen úgyis tönkre kell majd tennünk, vagy nem. Semmiben sincs megkötve a kezünk.

Úgy kezdődött a naplóval a kapcsolatunk, hogy egyszerűen mindenhol ott volt: az interneten, a könyvesboltban, a Facebookon, és mindenki teljesen odáig volt érte, így hát megvettem.

Nem számoltam meg pontosan hány tennivaló van benne, az a lényeg, hogy kreatív, ill.kevésbé kreatív módon tegyük tönkre/formájuk át a kezünkben tartott könyvet.

Soha nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog. A családom és ismerőseim mind azt mondták, hogy én képtelen vagyok megrongálni. A könyveim kb.90%-a makulátlan. (Egyszer kölcsönadtam egy fiúnak Dan Brown: A Da Vinci- kód című regényét, mire visszakaptam (2 hétig kellett könyörögnöm) szinte szétjött a mű, a fedőlapját épphogy csak valami különös erő tartja. Roppant dühös voltam. És mintha mi sem történt volna, még kávézni is elhívott a fiatalember… Természetesen visszautasítottam, hát milyen ember az ilyen 🙂 )

Szóval lehet, hogy nálam pont erre a visszafogottságra, erre a művek iránti tiszteletre hatottak a feladatok. Hiszen tudom, hogy ez a „regény”direkt erre van, ezen kiélhetek minden negatív energiát, ami mondjuk egy rossz könyv, egy negatív szereplő, egy kellemetlen befejezés után marad az emberben. Plusz, nem utolsó sorban, azt csinálok vele, amit akarok 🙂  (egyből falhoz vágtam, csak úgy, és olyan jól esett 🙂 )

Azért nem mindenki viselkedik így. Pl. Instagramon vannak emberek, akik direkt a napló miatt hoztak létre profilt, és folyamatosan dokumentálják minden egyes teendő eredményét. Nagyon szép dolgokat alkotnak, nem pedig rongálnak, mint én. Még nem értem a napló végére, de itt van pár kép és egy videó a jelenlegi helyzetről:

20160714_132014      20160714_131857     20160711_143140

 

 

 

 

Keri Smith: Nyírd ki ezt a naplót - és alkoss valami újat!

10

Borító

10.0/10

Író

10.0/10

Történet

10.0/10

Karakterek

10.0/10

Kiszámíthatatlanság

10.0/10

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × három =

0 shares

Archívum

Címkék