Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre – Szigor I. kötet (Nő és férfi véleménye)

„A népszerű e-könyv sorozat alapján
Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?
Szentesy Igor vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot.
Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?
Az Aranykönyv-díjas Lakatos Levente a Bomlás, a Szeress jobban!, és számos egyéb sikerkönyv szerzője eddig e-könyvben kiadott népszerű sorozata vadonatúj részekkel kiegészítve végre papírkötésben is a rajongók kezébe kerülhet.
Figyelem, a politikai zsarolással, érzelmi játszmákkal és buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó.”

A nő véleménye:

A borító: azt hiszem minden nő odavan az öltönyös férfiakért. Külön jó, hogy nincs félig arca a fedőlapon a modellnek, így kiegészíthetjük gondolatban akárkivel. 🙂

Az első dolog, ami eszembe jutott, amikor letettem a könyvet, hogy több erotikus részletre gondoltam/vágytam 🙂 Az elején még ez meg is volt, aztán valahogy az erotika, a szexorientáltság átcsapott érzelmekbe, legalábbis a könyv végéig teljesen ebben a hitben éltem.

A szerző érzésem szerint,a  legnagyobb hangsúlyt a politikai viszonyokra, leginkább a hatalmi játszmákra fektette. A hatalomra törekvés, a másikon való átgázolás jellemezte a könyv legtöbb szereplőjét.

A főszereplők, Liza és Igor ennek a világnak a központi figurái, csak sajnos a két ellentétes oldalon. Ez megnehezíti találkozásuk utáni életüket ill. rengeteg akadályt gördít eléjük. A „szívtelen” Igorról kiderül, hogy többek között képes segíteni embereken. Igazából Liza személyisége vezeti meg teljesen az olvasót. Ő az, akit teljesen beszippantottak a politikai játszmák és döbbenetes titkokat rejteget.

Amikor már elkönyveltem a regényt egy viszonylag átlagos történetnek, fordulatokkal, titkokkal, jött egy igen meglepő csavar, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet a folytatással kapcsolatban. Kíváncsian várom!

A férfi véleménye:

Egy ismerősöm ajánlására kezdtem el ezt a regényt olvasni. Bevallom őszintén ezidáig  nem voltam tisztába Lakatos Levente munkásságával. Nagy meglepetés ért.

A történet a 21.század Magyarországán játszódik szerelemmel és politikai aktualitásokkal megtűzdelve.  A két főhős Liza és Igor nem mindennapi kalandjait meséli el. A regény a fülledt erotika, a politikai csatározások, ármánykodások, valamint párkapcsolatok fordulatos világába vezet el bennünket. Sodró lendületű, olvasmányos, remek kötetet tartunk a kezünkben.

Igor minden magyar férfi ideálja. Sikeres, jóképű üzletember, akitől a nők elolvadnak, bárkit, bármikor megkaphat, ugyanakkor titokzatosság lengi körül. Kicsit irigy is vagyok rá 🙂

Liza egy csinos, húszas éveiben járó hölgy, aki az életet egy időben nagy kanállal ette, különböző tudatmódosító szerekkel élt, és nem vetette meg a testi örömöket. Majd egy tragédia hatására megváltozik az egész élete.

A két főhős ekkor találkozik egymással a pesti éjszakában. Innentől kezdve váratlan fordulatok, titkok, erotika jellemzi a könyvet.

Elgondolkodtató, hogy a mai magyar társadalomban mindent felülír a hatalom iránti vágy, nem kímélve emberi sorsokat. Számomra érdekes volt a kapcsolatteremtés új játékszabályai: a testi örömök hajszolása, a másik iránti közömbösség, tárgynak való tekintése.

Összefoglalva: ha ezt a művet leveszed a polcról, onnantól kezdve nem tudod letenni.

 

Tags: a tiltás gyönyöre, lakatos levente, libri könyvkiadó, nő és férfi véleménye, szigor

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × kettő =

0 shares

Archívum

Címkék