Rachel Hawkins: Spell Bound – Megbűvölve (Hex Hall 3.)

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Megjelenés: 2016.

Oldalak száma: 264 oldal

„A démon benned él…

Sophie Mercer épp csak belenyugszik, hogy démonnak született, a Tanács máris elveszi tőle varázserejét.
Sophie most védtelen, magányos, és ráadásul a prodigiumokra vadászó Brannick amazonok jóindulatára szorul.
Sophie legalábbis ezt hiszi, amíg érdekes felfedezést nem tesz:
a Brannickok tudják, hogy háború közeleg, és azt állítják, hogy egyedül ő képes meggátolni a világvégét.
Ám ebben a varázserejétől megfosztott Sophie nem olyan biztos. Főhősünkre újabb pokoli kalandok várnak. Vajon vissza tudja szerezni a varázserejét, még mielőtt késő lenne?”

A borító stílusában teljes mértékben kapcsolódik a másik két könyvhöz, és nagyon tetszik, hogy megmaradt az eredeti fedőlap, valamint, hogy a Könyvmolyképzős könyvekre angolul is rá van írva a címük.

Alig vártam már, hogy megérkezzen a befejező kötet. Ez a 2 év kihagyás nagyon sok volt számomra. Mostanában teljesen más jellegű könyveket olvastam, így nagyon jó volt megint boszorkányos, démonos témában elmerülni, nem pedig komoly témákról olvasni. Szóval „jólesett” ez a könyv. 🙂

Erős indításként, az utolsó részt egyből egy titok felfedésével kezdte az írónő, bevallom őszintén nem számítottam erre az eseményre. Ráadásul a történet szempontjából ez egy igen fontos információ.

Aztán egy kis része a sztorinak elég fura volt, teljesen ledöbbentem, nem a legjobb értelemben, pl. olyan természetes egyszerűséggel küldte mindenki, a szüleivel egyetemben, a teljes ismeretlenben Sophie-t, mintha kötelessége lenne teljesíteni ezt a „küldetést”. Úgy általában ez a bizonyos feladat sem nyerte el a tetszésemet.

Szerencsére ezek után „helyreállt” a történet, folytatódott a regény elején elkezdett lendület, meglepetések sorozata, amik Sophie fekete humorával fűszerezve abszolút szórakoztatóak voltak.

És akkor megtörtént a legnagyobb fordulat, ami nem csak engem taglózott le, hanem az összes szereplőt is. 🙂

Innentől kezdve, az amúgy is érdekes könyvet, nem lehetett letenni, mert teljesen kilátástalannak tűnt a karakterek helyzete.

Ráadásként az írónő eközben még a szerelmi szálat is erősen megtépázta, összekuszálta.

Amilyen erős volt a regény kezdete, a végében sem csalódtam, a regényt hatalmas csattanók sorozatával zárta a szerző.

Összefoglalva: ez a könyv egy nagyon érdekes, fordulatokban, titkokban gazdag lezárása volt a trilógiának, ami szerelemben egyaránt bővelkedett. Szóval minden megvolt benne, ami kellett. 🙂

Ezen a linken rendelhetitek meg a kötetet: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/rachel-hawkins-spell-bound-megbuvolve-hex-hall-3-7180

Rachel Hawkins: Spell Bound - Megbűvölve (Hex Hall 3.)

9.6

Borító

10.0/10

Író

9.0/10

Történet

10.0/10

Karakterek

9.0/10

Kiszámíthatatlanság

10.0/10
Tags: hex hall, könyv, könyvkritika, könyvmoly, könyvmolyképző kiadó, megbűvölve, olvasás, rachel hawkins, spell bound, vélemény

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − öt =

0 shares

Archívum

Címkék