Jennifer Armentrout : Trust in me – Bízz bennem (Várok rád 1.5)

„Felnéztem, és még éppen láttam, ahogyan egyenesen felém rohan valami kicsi és vörös. Az ütközés elkerülhetetlen volt.
Cameron Hamilton hozzászokott már, hogy megkapjon mindent, amit csak akar különösen, ha csajokról van szó. Amikor azonban egyik reggel szó szerint összeütköznek Avery Morganstennel, megismeri az egyetlen lányt, aki képes ellenállni szikrázóan kék szemének. Cam viszont nem adja fel ilyen könnyen, mert egyszerűen képtelen kiverni a fejéből ezt a tüzes és izgalmas lányt.

Avery olyan titkot hordoz a lelkében, amely nem engedi, hogy önmagának is beismerje, mit érez Cam iránt. Vajon sikerül Camnek rengeteg kitartással (na meg egy csomó ínycsiklandó sütivel) végül lerombolnia a falat, és elnyernie Avery bizalmát? Vagy a lány őt is kizárja majd, és ezzel megfosztja magát élete első igazi szerelmétől?”

 

Nem tudom mi ez az új „szokás” (a másik fél szemszögéből leírni ugyanazt a történetet), de mint már többször említettem, nekem nem tetszik. Nagyon kevés az a könyv, véleményem szerint, ami többet nyújt ebben az esetben.
Nekem ez a történet ezekhez a regényekhez tartozik.

 
Érdekes volt belelátni egy fiú fejébe, aki minden nehézség árán próbálja megszerezni azt a lányt, akit kinézett magának. Főleg, hogy Avery nem könnyű eset. Ezért volt érdekesebb ez a szemszög, mint az első könyv.

 
Cam-et eleinte még csak a visszautasítás „varázsa” hajtja, később már elkezd érzéseket táplálni a lány irányt, Ő viszont távolságtartóan viselkedik vele.

 
Tulajdonképpen az tartja fent a fokozatos feszültséget, hogy a fiú nem tudja a lány titkát, pedig mindent elkövet, hogy megbeszélhesse ezt vele.

 
Ugyan ez a frusztráció végigkíséri a történet egészét, ugyanakkor egy érzelemdús, valósághű regényt olvashattunk, tele jól megválasztott és jókor mondott szép szavakkal és szerelemmel… 🙂

 

Főbb szereplők:
A többi karakter személyiségébe számottevően nem ment bele a szerző. Ebben a könyvben Avery személyiségét sem láthatjuk nagyon.
Camről, mint főszereplőről sok mindent megtudhattunk: szépfiú, aranyos, kedves, vicces, családcentrikus, aggódó

 

Kiadó:KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.
Oldalak száma:391
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2015

http://moly.hu/konyvek/j-l-armentrout-trust-in-me-bizz-bennem

Jennifer L.Armentrout: Trust in me - Bízz bennem (Várok rád 1,5)

8.9

Író

9.0/10

Sztori

9.5/10

Nyelvezet

9.0/10

Kiszámíthatatlanság

8.0/10
Tags: bízz bennem, jennifer l.armentrout, könyv, könyvkritikák, könyvmoly, olvasás, trust in me, várok rád

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − kilenc =

0 shares

Archívum

Címkék