Kylie Scott: Lick-Taktus (Stage Dive 1.)

„Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte

Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!

Egyszerre könnyed és mélységesen szenvedélyes. Ez a könyv maga a tökéletes rock-regény.
Natasha is a Book Junkie

A könyv elrabolta a szívemet. Minden, amit a szereplők tesznek, és ahogyan reagálnak, hihetetlenül természetesnek hat Az író egészen új módon meséli el a történetet.
Totally Booked

A Taktus valóban lélekemelő történet, tele nevetéssel, örömmel, szomorúsággal, és reménnyel
Heroes and Heartbreakers”

 

Alapvetően nem akartam elolvasni ezt a könyvet 🙂 , de annyira reklámozták, és mindenhol ott volt, ahova néztem, hogy belevágtam.

 
Olvastatta magát a könyv, könnyen haladtam vele. Lehet azért, mert végig azt vártam, hogy majd tényleg megismerkednek egymással a főszereplők, egy rock and roll feleség válik Evelynből. Megismerem a backstage-t, lesz egy kis féltékenykedés a grupikra, de alapvetően romantika teszi ki a sztori nagy részét.

 

Hát a romantika inkább szexben teljesedett ki :)Pár fejezet szólt ugyan egy rocksztár feleség világáról, erről az egész életstílusról, de elhanyagolható volt.

 
Nem tudom eldönteni mit csináltam volna, Evelyn helyében, ha ilyen körülmények között ébredek Vegasban. Végülis Evelyn viselkedése teljesen természetes volt elsőre. Aztán megpróbált alkalmazkodni a helyzetekhez, amik alakultak.

 
David viszont nagyon fura karakter volt. Nem igazán értettem ezeket a sértődéseket, a viselkedése is hagyott maga után némi kivetnivalót. Az összes feszültség, bonyodalom a könyvben nagyrészt neki volt köszönhető. Nem volt számomra egy szimpatikus egyéniség.

 
Az egész könyv olyan se veled, se nélküled volt, a szereplők nem tudták eldönteni, hogy mit akarnak, pár nap alatt olyan nagy szerelem alakult ki, hogy nem tudtak egymás nélkül létezni.Ráadásul nekem valahol legbelül nagyon hasonlított a történet A szürke ötven árnyalatára, csak más köntösben, gyengébb kiadásban.

 
Kíváncsian várom a folytatását, mert számomra egy teljesen lezárt történetnek tűnt….

 
Kiadó:KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.
Oldalak száma:378
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2015

http://moly.hu/konyvek/kylie-scott-lick-taktus

 

Kylie Scott: Lick-Taktus (Stage Dive 1.)

7

Író

8.0/10

Sztori

6.5/10

Nyelvezet

6.5/10

Kiszámíthatatlanság

7.0/10
Tags: könyv, könyvkritika, könyvmoly, kylie scott, olvasás, stage dive, taktus

Kapcsolódó bejegyzések

előző bejegyzés következő bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy + tizenhét =

0 shares

Archívum

Címkék